2010-08-28, 19:25
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lublin - gdzie kupię? - zbiorczy cz. IV
Cytat:
Napisane przez KawaMarcepanowa
Sama mam wykształcenie prawnicze, ale akurat nie mówię "nigdy" jeśli chodzi o pracę, bo lepiej pracować gdzieś i odkładać te $ i mieć co wpisać w CV, niż mieć lukę i czekać na wysokie stanowisko.
|
Ja mówiłam o byciu po studiach i czekaniu na najwyższe stanowisko, bynajmniej, tylko o pracy podczas studiów dziennych-w moim przypadku [a nie mając już wykształcenie wyższe], że dla mnie lepsze są bezpłatne praktyki w zawodzie i zdobywanie w nim wiedzy i doświadczenia niż praca w tym czasie na kasie 
I prawo to nie moja działka, chociaż kiedyś chciałam studiować, ale jakoś mi się zmieniło.
Cytat:
Napisane przez Sesja
[/COLOR]nie pani na recepcji, tylko mozesz zadzwonic na konkretny nr i umowic się telefonicznie. nie do rejestracji wlasnie tylko na call center. po to sluzy ta instytucja, by panie z rejestracji mialy spokoj i nie musialy co minute odbierac telefonu tylko zajely sie spokojnie przyjmowaniem klientów. Call ceneter obsluguje tez zapisy przez internet i dziala jako informacja ogolna.
|
Ehem, nie wiedziałam, że coś takiego jest. Myślałam, że chodzi o panie na recepcji, które odbierają telefony klientów dzwoniących, żeby się zapisać. Cóż, nie znam się na takich rzeczach.
Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje 
Edytowane przez layla_lbn
Czas edycji: 2010-08-28 o 19:30
|
|
|