Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rzęsy SZOK
Wątek: Rzęsy SZOK
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-06-26, 17:27   #1
margop
Rozeznanie

GG do margop

Rzęsy SZOK

W sobote byłam w sklepie. Ot, taki dawny GS, chemia i trochę kosmetyków z niższej półki. I nagle spostrzegam tusz do rzęs Miraculum, w kamieniu. W czarnym opakowaniu, taki sam jak przed wielu laty był sprzedawany. Kupiłam. Chyba z sentymentu. Wyszłam ze sklepu i zastanawialam się po co go nabyłam!! przecież wcale mi tusz nie był potrzebny. Ale kosztował tylko 5,70 zł więc jakoś przeżyję tę "rozpustę". A skoro już kupiłam to i wypróbowałam. Na początku nie było łatwo, bo tusze w spirali mnie rozbestwiły i wypadłam już z wprawy jeśli chodzi o te w kamieniu. Ale gdy zobaczyłam efekt to oko mi zbielało. REWELACJA. Rzęsy do nieba, pięknie podwinięte. A muszę dodać że moje naturalne nie są zbyt imponujące. Tusz je pięknie wydłużył, również trochę pogrubił, ale dość delikatnie. Dla mocniejszego pogrubienia trzeba by bylo go jeszcze trochę nałożyć. Nie pamiętam kiedy miałam tak imponujące rzęsy. Naprawdę.
Człowiek szuka nie wiadomo gdzie jakiego szczęścia, to taki tusz to taki. Wyższa półka, średnia półka i ciągle nie to. Ostatnio miałam Deborah i wydawało mi się, że już go nie zmienię na nic innego. A tu taka niespodzianka! Naprawdę rewelacja.
margop jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując