Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kolejne części mijają, a Panny Młode 2011 gadać nie przestają - PM 2011, cz. 24
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-29, 10:00   #275
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko
Dot.: Kolejne części mijają, a Panny Młode 2011 gadać nie przestają - PM 2011, cz. 24

Cytat:
Napisane przez natlem Pokaż wiadomość
hejka! mozna sie dołączyć?? ślub 01.10.2011..
Dzień dobry :

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
troche popadalo,ale na zmiane jest slonce i chmury-oby do jutra wytrzymala taka pogoda
u mnie własnie od wczoraj raz pada raz przestaje, ale zimno sie zrobiła. Jakby jesien czy co

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
teraz na tvn24 gadaja o strzelaninie w Rybniku
no masakra

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
No, kilka bloków od Jenny- jak zobaczyłam zdjęcie domków szeregowych od razu dzwoniłam do przycjaciółki bo ona tam mieszka! To jej sąsiad! Postrzelił tą żonę a potem strzelał do karetki, żeby nie mogła z nią odjechać... od 14.00 to się dzieje wszystko ... Masakra... Powiedziała, że to normalna, spokojna rodzina... i tu nagle takie coś... najgorsze jest to, że nie pozwolili im wrócić do domu (sąsiadom) bo strzelił ten koleś w jakąś rurę czy coś a oni to mają połączone jakoś... i jest zagrozenie wybuchem
o matko. Zawsze tak jest, nikogo się nie podejrzewa o nic, a tu nadle chce pół rodziny wystrzeklać. Co ludziom do głowy uderza?

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
super

Robię właśnie wafla łamańca
dobra ide, bo mi stężeje za mocno i bede musiała grzać. papa miłej niedzieli

---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ----------

gwiadeczko nie zacytowało mi Twojej wiadomości. Może ja jestem dziwna, ale podoba mi się 2 i 4

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora