Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Coraz bardziej samotna
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-06-26, 20:53   #11
KASIAAO
Raczkowanie

GG do KASIAAO
Wink Dot.: Coraz bardziej samotna

droga scianko !!
ja jestem w tym momencie pełna nadzieji poniewaz poczytałam kilka watków które dały mi małego kopa! poniewaz ja tez jestem sama juz od roku , nie boje sie facetów , mam wszytsko na "swmoim miejscu" i nadal nic. piszesz ze masz kompeksy chyba kazdy je ma chociaz ja ostanio pokochałam swoje ciałko mimo kilku kilogramów wiecej które jeszcze mam po zimie. powinnas zaczac od siebie to pewne . pokazac siebie w takiej odsłonie której nikt nie widział i byc usmiechnieta to ludzi przyciaga. ja mam zawsze duzo kolegów ale jesli chodzi juz prawdziwego faceta to z tym ciezko. byc moze nie spotkałysmy tego kogos jeszcze na swoje drodze , ja zawsze sie smije jak mam humor oczywiscie ze nawet swoja połowe znajde na innym kontynecie i bedzie czekał na mnie.
oczywiscie tez powtarzam ze moj ksiaze przyjedzie na złotym rumaku i pokocha -tak bedzie napewno wierze w to. własnie nie wiem czy tak jest naprawde jezeli mysli sie , marzy i rozmawia o tej miłosci to jednoczescie ona odchodzi. kolezanki powiadaja ze w najmniej oczekiwanym momencie moze sie moj ksiaze pokazac byc moze juz jest a ja tego nie dostrzegam ktoz to wie.
bedzie dobrze musi byc. poczytaj sobie watki gdzie dziewczyny napisały o swoich facetach dla mnie to jest wielkie love story! to własnie mnie tak pozytywnie nastawiło do zycia i kolejny dzien zaczne od usmiechania sie do przystojniaków;P!!

pozdrawiam ciepło!!!
KASIAAO jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując