Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ząbkujemy, raczkujemy i radośnie świat poznajemy. Maluszki styczniowo-lutowe 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-30, 09:45   #2247
brawurkaaa
Raczkowanie

Dot.: Ząbkujemy, raczkujemy i radośnie świat poznajemy. Maluszki styczniowo-lutowe 20

Cytat:
Napisane przez Farahh Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!

Nie obrazicie się, jeśli od czasu do czasu Was poczytam? Mam synka, którego urodziłam w grudniu i mogę się wiele rzeczy od Was dowiedzieć Ostatnio się martwiłam, że jeszcze nie raczkuje i że sam nie siada, ale widzę, że dużo dzieci też tak ma.. pewnie na dniach zacznie

Pozdrawiam!

---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ----------

wiesz co, ja kupuję w słoiczku gerbera jabłuszka z kaszką manną, tam jest w środku tyle ile potrzeba według schematu żywienia niemowląt.. są też chyba zupki w których też jest dodany gluten, a jeśli nie kupujesz słoiczków, tylko gotujesz sama to dodaj 2-3 g kaszki manny na 100 ml zupki
Witaj i dziękuje za odp musze kupić taki słoiczek, albo prościej dodam kaszkę

Cytat:
Napisane przez kocurazab Pokaż wiadomość
Ja gluten zaczęłam podawać dopiero teraz-dzisiaj 3 dzień, więc chyba muszę kontrolować te 2 mies, bo synek ma już 5,5 mies.

Ja mam kaszkę Nestle z glutenem i dodaję synkowi pół łyżeczki do obiadku od 3 dni. Miłosz ma 5,5 mies.
Chociaż zastanawiam się, czy nie powinnam dodawać prawie całej łyżeczki, skoro on zjada duży słoik, a pół łyżeczki jest na 100 ml.
Gluten jest w zbożach, czyt w bardzo wielu produktach, np chlebie, więc warto wiedzieć, czy maluszki nie mają uczulenia. Nie ma go w kukurydzy i ryżu.
dzięki Ola 10 września skończy 6 miesięcy, to za późno zacznę ten gluten dawać?
A! też chciałabym wyglądać tak zgrabnie a Miłoszek jak super pije z niekapka muszę małej też kupić, bo ona taka chetna do trzymania sobie butelki, jak skończyła 4 miesiące to zaczęła sobie trzymać buteleczkę sama i w sumie niekapek też by się przydał-zgapiłam się.

Cytat:
Napisane przez pola25 Pokaż wiadomość
co do wagi,to jestem szczuplejsza o 7kg niż przed ciążą, w sumie wróciłam do swojej wagi sprzed kilku lat.jem dużo i tak nie tyje.tesciowa mowi "ale wyschłaś" i mnie to wkurza, no ale ona wygląda jak wieloryb.

no ale nie chce już bardziej chudnąć.nie sądziłam,że można tak schudnąć po ciąży.
kurczę zazdroszczę normalnie.. też tak bym chciała...

Cytat:
Napisane przez oliviaoO Pokaż wiadomość

a ja od jutra się definitywnie odchudzam miałam zacząć od wczoraj, ale jako że od piątku mam @ to mam ochotę na słodycze i czekam do jutra chcę zjechać do 70-68kg myślę, że przy 178cm będzie to odpowiednio chociaż daaaawno tak mało nie ważyłam
mi zostały 3kg te dodatkowe jeszcze i nie mogę się ich pozbyć.. szczerze to ja przed nie byłam szkieletorem żadnym ale chociaż chciałabym tyle samo bądź mniej ważyć..naprawde, ale nie mam pomysłu na dietę. chciałabym jakąś taką niedrogą i która nie wymagałaby dużo czasu na pzrygatowania-wiem mam duże wymagania... ale mam dosyć tego jak teraz wyglądam.....

Edytowane przez brawurkaaa
Czas edycji: 2010-08-30 o 09:48
brawurkaaa jest offline Zgłoś do moderatora