2010-08-30, 12:47
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: ?studentki Gdzie Pracujecie I Ile Zarabiacie?
Cytat:
Napisane przez nikiii
Mnie też bardzo dużo rzeczy dziwi. Tak jak osoba studiująca zaocznie i pracująca na ulotkach, a jakoś nie krytykuję. Każdy robi to, na co ma ochotę i nie powinno się kierować stereotypami. To, że studiuję zarządzanie nie znaczy wcale, że mam zamiar rozkręcić własną działalność 
|
A w którym dokładnie stwierdzeniu wyczułaś krytykę? Jakim ja stereotypem się kieruję? Że osoby po zarządzaniu powinny pracować w swoim "zawodzie"? To jest raczej zjawisko niespotykane w przyrodzie (bo absolwenci nie decydują się właśnie na zakładanie własnych działalności), a nie stereotyp. Po prostu się dziwię, że pracujesz w miejscach zupełnie niezwiązanych ze swoim kierunkiem i w dodatku, wnioskując po twojej wypowiedzi, chyba nie jesteś z nich zadowolona. Nurtuje mnie jak wyobrażałaś sobie swoją przyszłość po tym kierunku w momencie, w którym szłaś na studia, skoro nie jesteś zainteresowana własną działalnością, którą rzeczywiście mogłabyś "zarządzać". Po prostu jaki zawód chciałabyś wykonywać Taki jeden, twój wymarzony. Nie chiałam zabrzmieć niegrzecznie, ale w sieci człowiek trochę za swobodnie formułuje swoje myśli i nie zawsze wychodzi tak jak chciał...
Edytowane przez justmine2
Czas edycji: 2010-08-30 o 12:49
|
|
|