Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-30, 12:53   #2016
kwiatuszek10031989
Wtajemniczenie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III

Witam piękności Ja dziś od 6.30 na nogach bo msza była rano za moją babcię więc musiałam wstać...potem z TŻ do medycyny pracy jechałam i do podstawówki się zapytać kiedy mam przyjść na praktykę Mówiłam Wam że będę mieć praktykę pedagogiczną w podstawówce? właściwie tylko uzupełniające 30 godzin(do kursu pedagogicznego), bo resztę odrobiłam już w wojsku. Denerwuję się chyba bardziej niż wtedy jak miałam stanąć przy tablicy przed 20 chłopami-żołnierzami...mam nadzieję że będzie ok
Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
No nie wiem co mi z tymi frędzelkami odbija Tak sobie myślałam, żeby na ich miejsce przyczepić taką broszkę- dużego kwiatka. Jak myślicie, będzie pasowało?

O niee, nic mi nie mów o szkole, na samą myśl już mam odruch wymiotny A jeszcze nie mam żadnych książek ani zeszytów, po prostu nic
Ja dzisiaj kupiłam zeszyty w supermarkecie carrefour za jedyne 1,38 w twardej oprawie fajne nawet są

Cytat:
Napisane przez lacrimachristi Pokaż wiadomość
siemanko dziewuszki ja o moja włosiska musze konkretnie dbac bo sa dlugie maja 60 cm ;D polecacie mi jakas maske nawilzajaca??? bo cos po tym lecie troszku mi wlosy wysuszylo ;/
Polecam tą: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...-po-brzegi.htm
Sama używam i jest naprawdę fajnanawilża, włosy się po niej fajnie rozczesują i świetnie pachnie
Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
lubię się uczyć i lubię moja klasę(przynajmniej jej część ). zresztą mi się marzą strasznie studia i się doczekać nie mogę
Ciesz się liceum dopóki możesz kochana potem będzie już tylko gorzej żartuję, nie jest aż tak źle ale i tak najlepiej wspominam czasy liceum, a naj naj lepiej to 2 klasę kiedy był czas osiemnastek
Cytat:
Napisane przez Wizazanka492 Pokaż wiadomość
Samara nie jesteś jedyna Ja też uwielbiam naukę, egzaminy itp. Studiuje (niestety tylko zaocznie). Czemu wakacje studenta trwaja az 3 mies???? wr, ja już chce na studia...
Odlicz praktyki, ewentualne poprawki i pracę na wakacje, żeby potem opłacić studia i już te 3 miesiące znikają jak bańka mydlana wcale nie jest tak kolorowo, uwierz

Mam ogromną ochotę na ciacho francuskie z pobliskiej piekarni... nadal mi się nic nie chce...idę kupić herbatkę zieloną i to ciacho... Dupsko mi urośnie, ale chociaż będę szczęśliwsza
kwiatuszek10031989 jest offline Zgłoś do moderatora