Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię Sternchen_7 zaprasza :) Ubrania, kosmetyki...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-30, 14:54   #1
Sternchen_7
Zadomowienie

Przekupka: 40 pkt / 100% pozyt.

Sternchen_7 zaprasza :) Ubrania, kosmetyki...

NIEAKTUALNE

Witam !

- nie wymieniam się na siłę
- ubrania są wyprane i wyprasowane
- chętnie odpowiem na każde pytanie, na życzenie wyślę dokładniejsze zdjęcia, aby nie było niedomówień
- wymienię się za coś, co wpadnie mi w oko lub za coś z mojej Wish
- odpisuję u Ciebie, Ty odpisuj u mnie
- liczę na uczciwą wymianę
- nie odmieniam się, bo po prostu się to nie opłaca
- nie wymagam wysyłania ubrań w kopercie bąbelkowej, lecz jeśli chodzi o wysyłkę innych rzeczy typu kosmetyki, biżuteria itd. to bąbelkowa jest wskazana
- kolorem szarym zaznaczam wymienione, potem usuwam.

DOKŁADKA - CIUSZKI DLA MALUSZKÓW ! -> POST 217
DOKŁADKA - CIUSZKI DLA MALUSZKÓW ! -> POST 218

Link do wątku książkowego: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=21784396
Moja Wish: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=465125

ZAPRASZAM:

Kosmetyki:
(Ostatnie zdjęcie)
- Pomadka Nivea truskawkowa z drobinkami, użyta dwa razy, kupiona pod koniec września 2010, ważna 12 miesięcy od otwarcia
- Próbka zapachu Naturelle Yves Rocher
- Próbka AA Matujący podkład kryjący, czekolada, ważna do 05.2011
- Fenjal mleczko do ciała, zostało 80%, kupione w sierpniu, ważne 12 miesięcy od otwarcia
- Szampon Eva Natura, ziołowy, włosy przesuszone, blond, po rozjaśnianiu, butelka 400ml, zostało tyle ile widać - na moich niefarbowanych brązowych się po prostu nie sprawdza Ważny do 09.2011
- Próbki AA, krem łagodzący do skóry skłonnej do zaczerwień i naczynkowej ważny do 02.2012, krem na dzień do skóry wrażliwej i skłonnej do alergii, ważny do 02.2011
- Odżywka do włosów Herbal Essences na rozdwajające się i zniszczone końcówki, 75ml - zostało około 50ml, pięknie pachnie....kupiona w sierpniu, ważna 12 miesięcy od otwarcia
- Próbka zapachu Bruno Banani "Magic Woman", malutki ubytek
- Avon Planet Spa, kremowy peeling do twarzy z białą herbatą, nowy, nieużywany, mogę marudzić bo samej by mi się przydał, tyle, że mam już dwa peelingi :P
- LDB Sun Lotion, spf 10, do całego ciała, kupiony w Szwecji, 100ml - zostało 80ml, kupiony w sierpniu, ważny 12 miesięcy od otwarcia, mogę marudzić
- Odżywka do włosów Nivea Color Crystal Gloss, 10ml, ważna do 02.2011
- Ziaja, płyn dwufazowy do demakijażu oczu, 120ml, użyłam dwa razy ale wolę mleczka, ważny do 09.2011
- Delia, Szampon koloryzujący, jasny brąz, ważny do 09.2012, nieprzemyślany zakup

Ubrania i dodatki:
- Kurtka sztruksowa z futerkiem, rozmiar M, stan bdb.
- Kurtka beżowa, wg mnie i męska i damska, duże M, stan bdb-
- Kremowy sweterek H&M L.O.G.G., r. XS, jest nowy, otrzymałam go z wymianki.
Wymiary: długość: 53cm, szer. pod pachami: 39cm, dł. rękawa od pachy: 43cm
Sweterek ma małą wadę widoczną na zdjęciu-rękawy przyczepione są takimi niteczkami i jedna z nich się oderwała. Można to bez problemu przyczepić z powrotem niteczką. Poza tym jest uroczy i nowiutki.

- Piękny gruby szal
- Białe rękawiczki z prawdziwej delikatnej skórki (nie wiem czy chcę oddać, można kusić)
- Komplet czapka i szal, nowe, bez metek
- Śliczny kaszkiecik, nowy, bez metki
- Buty Giatoma Niccoli, rozmiar 40, z prawdziwej skóry, nowiutkie
- Baleriny Graceland, rozmiar 39, założone kilka razy na krótkie dystanse, ponieważ mnie cisną, także stan b. dobry (Długość wkładki 25cm)

Edytowane przez Sternchen_7
Czas edycji: 2010-11-06 o 17:06
Sternchen_7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując