Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach... Część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-30, 15:57   #3670
signa
Zadomowienie

GG do signa
Dot.: O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach... Część II

Cytat:
Napisane przez alamig Pokaż wiadomość
Dziewczynki, ja zmykam do domku. Postaram się wpaść jeszcze wieczorkiem. Buziaczki
Papa Alus milego dnia i pewnie milego ogldania Chirurgow

Cytat:
Napisane przez Esti10 Pokaż wiadomość
Madziula ale u mnie cos te twoje szorty nic nie dajapostaraj sie bardziej moze polataj w samych majteczkach co nieno zarcik ale tez mam nadzieje, ze sie jeszcze ociepli
Dobra to od jutra bede w bikini latala moze do Was tez jeszcze troche ciepla zatrzymam

Cytat:
Napisane przez aalegna Pokaż wiadomość
Wiecie co czy któraś z Was korzysta/korzystała z Pakietu Usług Assistance firmy Elvia?. My z mężem zabraliśmy kredyt w BGŻ i utworzyliśmy tamm od razu wspólne konto do którego jest włączony ten pakiet. Tak sobie właśnie o tym czytam no i wiadomo wszystko pięknie brzmi a ciekawa jestem jak to wygląda w praktyce, czy tak samo pięknie jak o tym piszą...
Ja niestety nie pomoge w tej kwestii

Cytat:
Napisane przez meg22 Pokaż wiadomość
mój od licencjata to nieźle pokreślił czerwonym długopisem daję mu czas do środy, bo w sobotę/niedzielę muszę już złożyć pracę
To ja lepiej nie bede nawet wspominac o swojej pierwszej promotorce...tyle sie z nia mialam, ze zmienialam poromotora

signa jest offline Zgłoś do moderatora