Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię szybka wymiana, parę rzeczy
Wątek: Wymienię szybka wymiana, parę rzeczy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-30, 16:34   #1
Flicka
Rozeznanie

Przekupka: 18 pkt / 100% pozyt.

szybka wymiana, parę rzeczy

WĄTEK AKTUALNY 2 TYGODNIE, PO TYM CZASIE WSZYSTKIE UBRANIA ODDAJĘ RODZINIE(KTÓRA TEŻ ICH NIE POTRZEBUJE, NIE MAM GDZIE ICH TRZYMAĆ!

SZUKAM: SWETERKÓW ROZPINANYCH NIECZARNYCH, SPÓDNICZEK,
SZORTÓW! DO POŁOWY UDA NIESPORTOWYCH
NOWYCH RAJSTOP,
RETRO/VINTAGE,
RZECZY NIESPORTOWE, A KOBIECE

ALE ZAJRZĘ DO WSZYSTKICH

ZA KREMOWY, ROZPINANY SWETEREK Z DŁUGIM RĘKAWEM ODDAM BARDZO DUŻO. )

hej
wymieniałam się już kosmetykami, ale teraz postanowiłam przewietrzyć także swoją szafę.
kupuję ubrania tylko nowe, zazwyczaj w jakiś sieciówkach. ponieważ mam jednak wrażliwą skórę, często odcinam metki.

zdjęcia, które zrobiłam są słabej jakości, a opisy bardziej lakoniczne. jeżeli coś kogoś zainteresuje, proszę tylko napisać, a ja podam bardziej szczegółowe informacje. staram się nie wybrzydzać, jednak wymienię się tylko, jeśli będę przekonana.

w tym momencie nie zamieszczam informacji o jakiś wadach itp, większego błędu czy uszkodzenia moje ubrania nie mają, jednak przy negocjowaniu postaram się uwzględnić wszystko, aby nikt nie był zawiedziony.

mam nadzieję, że chociaż jedna z poniższych rzeczy znajdzie nowego właściciela.

„Wierzę w kolor różowy. Wierzę, że najlepszym sposobem na spalanie kalorii jest śmiech. Wierzę w pocałunki. Wierzę, że można być silnym, kiedy wszystko wydaje się iść źle. Wierzę, że szczęśliwe dziewczyny są najładniejsze. Wierzę, że jutro będzie kolejny dzień i wierzę w cuda.”
Audrey Hepburn

Edytowane przez Flicka
Czas edycji: 2010-08-31 o 13:20
Flicka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując