Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko o co chcielibyście, ale wstydzicie się zapytać - cz. VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-30, 17:43   #2184
ola_gie
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o co chcielibyście, ale wstydzicie się zapytać - cz. VI

Cytat:
Napisane przez ankasz Pokaż wiadomość
ehh za dużą mają kasy
a tak na serio - jak ktos dostaje pieniądze od rodziców/dziadków czy kogos tam jeszcze za darmo, to po "głupie" 50 zł nie chciałoby im się schylić, gdyby lezało na drodze. Ja kasę dla siebie zarabiam (chociaz ostatnio posucha, oj posucha aż musiałam mamę poprosić o pożyczkę, żeby sobie telefon doładować, bo mi juz zablokowali połączenia wychodzące :/ ), a ciągu roku akademickiego mam stypendium naukowe (za średnią 4,9 dostaję.. 200 zł ;/ czujecie? na innych uczelniach za taką średnią ludzie dostają po 500 zł.. ) ale większa częśc idzie na dojazdy na uczelnie. Gdyby ktos przyszedł i powiedział "Chodz, zarobisz 50 zł, powiedziałam radoscią "OK". I nie widzę tu żadnej pazerności. Chyba że obydwie jestesmy dziwne
Uff
(Notabene ja też dostaję kasę od rodziców i dziadków, ale jakoś docenić jej wartość umiem...)

Cytat:
Napisane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Pokaż wiadomość

Moge sie pochwaliiić? Polowa walki ze skutkami rozregulowanych hormonów już za mna

Cytat:
Napisane przez Paseczkowa Pokaż wiadomość
Za to ostatnio jak się zmobilizowałam i specjalnie wyszłam sporo wcześniej z domu, to autobus nie przyjechał. Wcale.

---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

Zaraz mi następny ucieknie To ja już może lepiej pójdę..
Też tak zawsze mam

Cytat:
Napisane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Pokaż wiadomość

A co do ob. piesci - to guzik prawda. Tzn. obwody te, moga byc zblizone, stope mam 25,7, piesc 23cm. Skarpetki kupowane na ob. piesci, sa wlasnie idealne (kiedys wlasnie tak sie podobno sprawdzalo czy skarpetki beda dobre ;P okrecalo sie w okol piesci i jezeli pieta stykala sie z palcami tzn ze skarpety dobre... w mojej rodzinie to sie dalej sprawdza )
W mojej też

Tak właśnie.
ola_gie jest offline Zgłoś do moderatora