Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Układanie krótkich włosów
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-06-27, 11:31   #14
Ninedin
Zakorzenienie

Dot.: Układanie krótkich włosów

Cytat:
Napisane przez MonikaPogrzeba
To moze mnie ktos oswieci. Ja nosze krotkie juz od ok. 2,5roku i nie umiem znalesc mocnego zelu, kazdy jest za slaby. Probowalam juz kremu Loreala , tak mi go wiele osob zachwalalo, ale u mnie sie to nie sprawdza. Wlosy szybko oklapuja, podejrzwam ze ta guma bedzie taka sama Ja chce miec wlosy utrwalone na beton, a nie zeby je co pol godzinki poprawiac, bo wtedy sa przetluszczone jak w nich tak duzo grzebie. Jak dodam wieksza ilosc takiego specyfiku to wygladaja na tluste i tak sa przyklapniete. Kiedys w starej serii Pantene byl super zel dpo wlosow, teraz te nowe nie utrwalaja jak trzeba. Moze ktos mi doradzi, gdzie znajde super mocny zel?
Jeżeli o chodzi o mocny żel to ten w spray'u Hergon jest najmocniejszy Pozdrawiam
EDIT: ja swoje krótkie układam na MATRIX Żel-Wosk fryzura się trzyma, chociaz włosy nie są sztywne w dotyku (tego bym nie zniosła) z innym środkami typu pianka, żel, wosk guma, miałam tak,że po godzinie włosy wyglądały jabym od tygodnia unikała wody Matrix u mnie sprawdza się w 100%