2010-08-30, 20:54
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Szczęście zawsze zaczyna się od marzeń;) Zazdrośnice cz. XXII
Hej laski 
A u mnie się poukładało z TŻ! Po prostu ostatnio chyba za mało czasu mogliśmy spędzać razem i ... brakowało nam takich dni jak dziś... 
Dziś poznałam rodziców TŻ zestresowana byłam jak nie wiem, ale okazało się że super fajni ludzie Teraz mi TŻ napisał że tata mu pogratulował, a mama powiedziała że jestem bardzo ładna i drobniutka... i bardzo kobieca no i ogólnie... pooglądaliśmy sobie filmy, poprzytulaliśmy, poseksiliśmy się ( ) i całowaliśmy tyle razy ile ostatnio chyba za cały miesiąc nie Poczułam że znowu się w nim zakochuję... Co i on zobaczył, bo powiedział "kooochasz mnie, bo znów się uśmiechasz jak głupia" Trochę to powiedział z ulgą widziałam, bo od wczoraj miał spadek nastroju, czuł się strasznie no i dziś rano jeszcze pytał czy ja chcę z nim jeszcze być... ale wybiłam mu z głowy te głupie myśli skutecznie  Znów za nim szaleję, on za mną też, mówi że kamień spadł mu z serca, bo chyba potrzebowaliśmy takich chwil sam na sam by się natulić i nacałować a ostatnio mogliśmy tylko wyjść do knajpy albo on mnie odbierał późno wieczorem z pracy i do dziadków odprowadzał... Eh, jestem szczęśliwa, znów się uśmiecham jak wariatka do swoich myśli  
Aha : i się pochwalę - schudłam 4 kilo !!!!!!!!!!! 
Madziu normalnie nie mam słów na tego Twojego TŻ Ja bym go sama kopnęła w d... Nie wierzę że nie miał czasu, to nie myślał!
|
|
|