Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Będę silna i nie dam sobą pomiatać - brak szacunku ze strony TŻ
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-30, 23:09   #1808
kimi1000
Zakorzenienie

GG do kimi1000
Dot.: Będę silna i nie dam sobą pomiatać - brak szacunku ze strony TŻ

Cytat:
Napisane przez aiki102 Pokaż wiadomość

Kimi to nie musi być presja. Faceci tak przepraszają. Przemilczają i chwilę się bardzo starają by zrekompensować. Też tak robię, ale wyciągam wnioski i staram się nie powtarzać błędów.
Jeśli kobieta nie da wyraźnie do zrozumienia, że przyjmuje przeprosiny na jakichś warunkach, tylko wszystko się rozmaże, to tego typu zachowanie facet traktuje: "Ale mi się udało, może za bardzo się starałem. Tak łatwo łyknęła. W zasadzie to jej wina."
Powinien również wiedzieć co Cię najbardziej zdenerwowało. Krótko.
Np. "Boję się jak krzyczysz. Jeśli jeszcze raz to zrobisz, będę wiedziała, że robisz to celowo a to oznacza rozstanie."
Pewnie masz rację. Mój TŻ zawsze robił tak, że jak coś nabroił, np poszedł z kumplem na dyskotekę i mnie okłamał, to były potem dwie opcje: wymigiwał się od przeprosin, no bo się nic nie stało, on się musiał odstresować. Druga opcja była taka, że wynajdywał u mnie coś, czego mógł się uczepić, np. raz odpłaciłam mu się pięknym za nadobne i też sama pojechałam, ale informując go o tym, to potem miałam przez kilka dni jego MEGA focha, bo to wszystko moja wina. Poza tym to lubił tak sprawdzać, do czego się może posunąć. On milczał obrażony, jak czegoś nie mógł dostać, chciał na mnie coś wymóc.
Dlatego tak napisałam. A poza tym, jak napisałeś, że faceci milczą krótko, a wydaje mi się, że TŻ madziuni już to trochę ostro przeciąga.

Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić .

Edytowane przez kimi1000
Czas edycji: 2010-08-30 o 23:14 Powód: Post pod postem.
kimi1000 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując