2010-08-31, 06:26
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik '92 cz. XIX ;) WĄTEK NAJLEPSZYCH! ;*
Cytat:
Napisane przez sharieli
No tak ;d kwestia przyzwyczajenia
Ja uwieelbiam sie bawić makijażem :p Nawet tylko po to żeby zabić nude ;P
Na youtube jest duzo fajnych poradnikow.
Polecam juicystar07 
|
to odwrotnie niz ja bo ja własnie nie mam czasu zeby sie pobawić makijażem;p
w ogóle nienawidzę nakladać jakis fluidow;d nie moge po prostu tego mieć na twarzy, bo zle sie czuje u mnie konczy sie na pudrze ;d
jak bylam kiedys u takie babki na profesjonalnym makijażu to jak mi nałożyła te wszystkie bazy, podklady, to czulam sie tak sztucznie;p normalnie wstydzilam sie wracac do domu chociaz bylo ciemno ja w ogóle za czesto dotykam twarzy zeby cokolwiek na nia nakladać;p
Cytat:
Napisane przez oluskaaa922
Jeeej dziewczyny.. nie ogarniam co się u Was dzieje, jestem od czwartku praktycznie poza domem, ale jutro juz wracam! w domu mam balagan, remont jeszcze troche potrwa.;/
Od wtorku codziennie gadam wieczorami i w nocy z OW.. Najgorsze jest to, ze przyzwyczailam sie, ze z nim pisze... On tez mi powiedział, ze kiedys pisał moze 20 smsów na miesiac, a teraz jest calkiem przyjemnie i jestem ostatnia osoba, ktora mowi mu dobranoc..a ze wczoraj caly dzien pracowal, to powiedzialam, ze musi odpoczac i zycze mu dobranoc, na co on, ze jeszcze o niego dbam...  chcialabym sie z nim spotkac, ale on wie, ze mnie nie ma w domu, pracuje i nic nie proponuje.. wczesniej mowil, ze musimy sie spotkac jak wyzdrowieje, a juz wychodzi z domu i nic..;(
|
lovka!! 
Cytat:
Napisane przez Toriaa
a ja dziś z moim OW pisałam i coś tam blablabla i że ja chcę buziaka:P
i w końcu on:
-tak bardzo chcesz tego buziaka?
-jasne
- a być razem z kimś też tak chcesz
on jakiś taki..szybki
idę jutro na zakupy i mam zamiar kupić sobie popielatą bluze z kapturem - moje marzenie od 123456543234565435lat:P
|
nie dość ze szybki to jeszcze proponuje ci zwiazek przez smsy haha
Cytat:
Napisane przez niby nic
Tez mam niebieskie i głęboko osadzone  ja maluje zazwyczaj na czarno, brązowo, fioletowy też ładnie wygląda tzn kreski, bo całych na fioletowo to nie mam odwagi i robie tak, ze jakos tam niby cieniuje (tak jak mi wyjdzie  ), ze wewnętrzne kąciki mam jasne a zewnętrzne mam bardziej zaznaczone, tzn ciemniejsze. Często tak się maluje, takie neutralne kolory, ale oko juz inaczej wygląda http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=krok+po+kroku
|
nie weim czemu ale po tym poście przypomniało mi sie jak kiedyś kolesiana(która mnie nie lubi nie wiem czemu ale ze wzajemnością i chciała mi spruć/zawstydzic) w szkole na szlugu do mnie tekstem "weź nie maluj się tak na czarno, bo wygladasz jak czarownica(mialam smoke eye), masz za duże oczy zeby malować się na taki kolor" a wszyscy się tak patrzą na nią i "no przecież dobrze jest pomalowana, własnie pasuje" i zaczeli jej tyrać ze co ona ma na twarzy;d hahaha ale padłam wtedy ;p bo laska która ma na twarzy pomaranczowy fluid bedzie mnie pouczać jak mam malować oczy ;d hah
Cytat:
Napisane przez Miss Dramatique
haha  . napisał do mnie jakiś 22latek  . i zaczął na mnie najeżdżać, że jestem pusta, bo mam podany nr gg na gronie.net  . i delikatnie mówiąc.. dyskutujemy 
haha  poprawił mi humor 
|
hahah ładny kretyn 
yeska- przeczytyałam wczoraj ale nie miałam kiedys napisać;p nieeeźle niedługo bedzie seks!!! zarąbisty wyjazd 
ps obudziłam sie przed 6 i nie mogłam zasnąć już ;/(super spałam niecałe 6h) o 7 stwierdziłam ze pierdziieele, nie bede sie meczyc leżąc... czemu ja tak mam ostatnio, że się budze;/;/
Czas edycji: 2010-08-31 o 06:29
|
|
|