Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-31, 06:53   #2114
judus
Rozeznanie

GG do judus
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III

Dzień dobry
Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
ta cisza tutaj którą właśnie zobaczyłam zabiła mnie no co Wy dziewczyny dzisiaj jakieś takie nie gadatliwe A myślałam, że wejdę na mój kochany wątek i będzie spora lekturka do nadrabiania a tu Pewnie wszystkie się SPAmują to i chyba ja też pójdę Booże, ale mnie kusi, żeby zrobić jakiś filmik urodowy i wrzucić na YT
ja chętnie obejrzę filmik wykonany przez Ciebie, więc jak jest czas i są chęci to do dzieła

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
Ja też ciągle narzekam na moje nogi i uda i kolana - przez te kolana nogi wydają się takie dziwne, ciężkie No i płaściutki brzuszek mmmm - znaczy chodzi mi przede wszystkim o dół brzucha - na górze nie jest taka tragedia, ale nawet jak ćwiczyłam, to na samym dole i tak wystawał tak dziwnie , znacie może jakieś ćwiczenia na to ?
O właśnie p.s kobitki : są jakieś sposoby, żeby 'wyszczuplić' kolana, tak żeby wydawały się smuklejsze ?
u mnie jest dokładnie ten sam problem, ale ja nigdy nie pomyślałam żeby te kolana w jakiś sposób wyszczuplić, a takie masaże i te "samospalające żele" może coś by tam zdziałały...
ja właśnie po wodzie z cytrynką na czczo, pasta cynkowa na czole i olejki czekają do zmycia
Ramoncia NAJLEPSZEGO!!!
pilnie się uczę
oszczędzam
prowadzę zdrowy tryb życia
właściwie zarządzam czasem

Edytowane przez judus
Czas edycji: 2010-08-31 o 08:21
judus jest offline Zgłoś do moderatora