2010-08-31, 07:08
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szczęście zawsze zaczyna się od marzeń;) Zazdrośnice cz. XXII
Cześć 
Cytat:
Napisane przez malenka146
Madziu, nie chcę podejmować tej decyzji teraz, szybko. To najpoważniejszy związek w jakim byłam, planowaliśmy wspólną przyszłość. To co zrobił jest złe i nie będę go tłumaczyła. Jest coś jeszcze, ale tego tu nie opiszę, nie na forum publicznym, gdzie każdy może wejść... Kocham go, poza tymi zdarzeniami nie mam mu nic do zarzucenia, przez ten rok z miesiącami wszystko było naprawdę ok.
Nie wiem jak Wam podziękować 
|
to zastanów sie dobrze,przemyśl to i na spokojnie podejmij decyzje czy bedziesz w stanie mu zaufać trzymam kciuki
Cytat:
Napisane przez onlythebest
A ja chyba zacznę drugi kierunek studiów...na stare lata nauki mi się zachciało
Madzia. Po przeczytaniu klubu nieco zmieniam zdanie na temat Twojego Tż. Teraz widzę tą całą sytuację zupełnie inaczej. 
|
no widzisz musiałam w klubie to napisać bo niepotrzebnie tak mówiłyście na Tża a moja w tym wina teraz już wiecie
a co chcesz studiować?
Cytat:
Napisane przez arrakis
co sie dzialo ciekawego? Madzia - co z TZtem twoim?
|
źle odezwie sie dopiero za 2 tyg -13 września
Po wczorajszych Waszych wypowiedziach,że Tż to tylko odwleka w czasie,że chce mnie przyzwyczaić do tej sytuacji i w ogóle zadzwoniłam dzisiaj do niego rano..po prostu nie wytrzymałam,nie mogłam spać przez to i zapytałam go czy tak jest,że specjalnie wydłuża czas,że był tydzień teraz 2 a później kolejne odpowiedział,że nie,że on wie,że 2 tygodnie to dużo i nic nie bedzie przedłużał ,że wtedy podejmiemy ostateczną decyzje powiedział,że przez 2 tygodnie napewno już sie dobrze nad tym zastanowi,że tydzień to było za mało troche sie uspokoiłam,że nie chce tego dłużej przeciągać w nieskończoność ale boje sie jego odpowiedzi i to cud,że nie powiedział,że przez to,że dzwonie to odezwie sie dzień później,tylko powiedział,ze umówiliśmy sie na za 2 tyg w poniedziałek i on sie odezwie...
i powiedział,że za 2 tyg może mieć kompletnie inne podejście do tego..
Czas edycji: 2010-08-31 o 07:11
|
|
|