Dot.: Pięcdziesiątki z plusem- zapraszam
Febbie, nie rozumiem dlaczego nie wyświetlaja Ci się usmieszki- możesz masz jakąś inną wersję przeglądarki? Ja na dwóch komuterach mam tak samo. Możesz poszukać w pomocy technicznej FAO lub napisać zapytanie do nich.
Febbie, wiem jak fajnie jest kiedy nie trzeba marwić się o mastrów i wydawać pieniędzy na nich. Zawsze to spora oszczędność. To, że pracujesz w domu wcale nie oznacza, że nie potrzebujesz pomocy w nim. Dobrze, że nie dostajesz obrzydzenia ciągle robić wszystko sama. Fakt, że taki model rodziny wynisłaś z domu rodzinnego i wcale nie oznacza, że musi być źle.
Masz rację, należy cieszyć się tym co się ma. W końcu same dokonałyśmy wyboru.
A poza tym to widzę, że zrobiłyśmy sobie konkurs która ma lepszego faceta w domu. No więc, żeby uzupełnić obraz mojego to powiem jeszcze, że majsterkowanie, remonty i wszelkie naprawy mechaniczno-elektryczne są w moim domu robione niemalże od ręki (mój ma dwa zawody - elektryczno-mechaniczne i budowlane).
Jedyne czego nie potrafi to naprawić samochód i szyć - tzn guzik przyszyje ale zreperować, podłożyć to już nie. No i jak czasami prasuje ale wszystko oprócz moich rzeczy - z nimi nie radzi sobie. No i nie pierze.
Lilith890502 szanuj swojego faceta za to co robi dla Ciebie. Obecne młode pokolenie jest inne niż nasze ale facet to facet - potrafi się zniechęcić.
Febbie - gratukuję wytrzymałości w diecie. Trzymaj tak dalej !!!!
z miłości do natury...
www.domowykosmetyk.pl
Edytowane przez ewka49
Czas edycji: 2010-08-31 o 07:13
|