Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię Wielka wymiana :) Mnóstwo nowych kosmetyków, wszystkie półki. Będą dokładki
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-31, 09:42   #1
Paulinka_S
S. Sssss. SSSSS.

Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.
Smile

Wielka wymiana :) Mnóstwo nowych kosmetyków, wszystkie półki. Będą dokładki

Witam Nazbierało mi się sporo kosmetyków, ktorych nie używam i nie będę używać. Wszystkie są oryginalne, w większości nieużywane (jeśli jest inaczej zaznaczam to w opisie), nieotwierane, świeże, z długą datą ważności.

Chętnie wymienię je na inne kosmetyki. Interesują mnie kosmetyki apteczne do pielęgnacji twarzy (głównie złuszczające, z kwasami) - mogą być próbki i miniaturki. Zawsze jestem chętna na jakąś fajną kolorowkę. Bardzo przyda mi się jasny, porcelanowy puder - sypki lub prasowany. Chętnie zamienię też kosmetyki na książki. Prosze nie proponować mi ubrań, dodatkow itp.

To chyba tyle tytułem wstępu Oto co mam do wymiany:

1. Rimmel LastingFINISH Minerals - sypki puder mineralny, kolor 100 ivory. Użyty kilka razy. Zostało ok. 3/4 wysokosci opakowania ale nie było ono fabrycznie napełniane do końca. Ubytek jest naprawdę niewielki. Poj. 6,5 g

2. Fekkai au Naturel Sheer Styling Gelee. Żel do włosów z aminokwasami i proteinami pochodzenia naturalnego. Bez parabenów. 118ml

3. lekki krem utrwalający do wykończenia fryzury Fekkai Coiff Magnifique - Polecana jest szczególnie na końcówki włosów, dzięki czemu można wykończyć ostateczny kształt fryzury.
50g

4. Foltene Sun System szampon odbudowujący i przywracający równowagę skóry głowy. Preparat stworzony z myślą o właściwym odżywieniu i nawodnieniu włosów uszkodzonych poprzez działanie soli, promieni słonecznych, wiatru oraz chloru. 250ml
https://wizaz.pl/Fryzury/Nowosci/Foltene-Sun-System

5. Farba do włosów Garnier ukochane kolory Polek - ukochany brąz.

6. Nivea mleczko ujędrniające do ciała Q10plus 250ml

7.
Extra strong gel sculpting with bamboo extract. Żel do włosow z ekstraktem z bambusa. tuba 200ml

8. Yves Rocher
Protectyl Vegetal Spray ochronny do opalania IP 50+. 150ml
http://www.yves-rocher.com.pl/slonec...opalania_ip_50

9. Rossman Sun Ozon mleczko do opalania SPF 50+, 200ml

10. Rossman Sun Ozon mleczko do opalania dla dzieci SPF 30, 200ml

Edytowane przez Paulinka_S
Czas edycji: 2010-09-06 o 11:21
Paulinka_S jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując