Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ząbkujemy, raczkujemy i radośnie świat poznajemy. Maluszki styczniowo-lutowe 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-31, 11:56   #2361
_Ya
Zadomowienie

Dot.: Ząbkujemy, raczkujemy i radośnie świat poznajemy. Maluszki styczniowo-lutowe 20

Cytat:
Napisane przez aldii Pokaż wiadomość
Ya u mnie po porodzie jesli chodzi o belesnosc i intensywnosc,to jest lepiej dlugosc bez zmian
No nie powiem, żebyś mnei pocieszyła

Cytat:
Napisane przez Kancia Pokaż wiadomość
ło mamo Ya mój Tomek zjada mleka max 150 jednorazowo a słoik 130 jednorazwo niestety nie miesci się w zadnych normach bo nadal jada 6 posiłków najchetniej w nocy
Zazdroszczę, nasz też miał apetyt, a teraz żeby go nakarmić w dzień to muszę wyśpiewywać, wydurniać się, czymś go zainteresować.
No i martwię się tym, ze on nic nie pije. W ogóle to ciekawostka dropsa sam odstawił pierś w dzień i nie mam pomysłu co mu dawać do jedzenia, teraz dostaje obiadek, deserek, kaszkę i trochę chrupków.

Cytat:
Napisane przez aldii Pokaż wiadomość
Olivia

Kupilam malej Danonki,bo pamietam,ze dzieci moich kolezanek juz je zajadaly w wieku Lu.A tu niepodzianka....weszlam na strone producenta, a tam napisane,ze one sa dla dzieci od 3 r.z. cale szczescie,ze najpierw poczytalam,zanim jej dalam.No to mamusia sobie zje Danonka
A zwykły jogurt można już takim maluchom?

Cytat:
Napisane przez gosbaj Pokaż wiadomość
tak ja tez nauczycielka i ucze angielskiego w SP
ciekawe, czyli dokladnie czego uczysz i jakie dzieci?? nie spotkalam sie nigdy z takim pojeciem

a ja wrocilam dzisiaj z pracy bo byla ostatnia rada przed rozpoczeciem roku. Zlozylam wniosek o rozpoczecie stazu, teraz musze tylko jeszcze oddac plan rozwoju
O, a ja uczę matematyki Czyli abstrakcji pracuje w SP i mam wychowawstwo w VI klasie.
Który staż zaczynasz?
Demon odkaszlnął nerwowo (demony nie oddychają; jednakże dla każdej istoty inteligentnej, oddychającej czy nie, nadchodzą w życiu takie chwile, gdy odkasłuje nerwowo. Jedna z takich chwil nastała właśnie teraz, przynajmniej dla tego konkretnego demona).
_Ya jest offline Zgłoś do moderatora