Dot.: Cunnilingus- seks oralny nasze problemy
Cytat:
Napisane przez arsinore
Czy lubicie taką formę seksu oralnego , macie z nią problemy? Jak reagują wasi Tż.
[Żeńskie narządy płciowe mogą być stymulowane za pomocą ust i języka. Znaczną rolę, większą niż w przypadku stosunków waginalnych, może odegrać pieszczenie łechtaczki. Także wargi sromowe oraz wejście do pochwy mogą być bezpośrednio stymulowane podczas seksu oralnego. Poprzez tę formę kontaktów seksualnych wiele kobiet dochodzi do orgazmu z większą łatwością niż ma to miejsce w przypadku klasycznego seksu[3]. Jest to związane z szerokimi możliwościami stymulacji przez partnera oraz z łatwym dostępem do łechtaczki, której pieszczenie dla wielu kobiet jest niezbędne do osiągnięcia orgazmu. Cunnilingus często jest połączony z pieszczotami manualnymi, w tym penetracją za pomocą palców.]
Ja osobiście bardzo lubię stymulację łechtaczki za pomocą języka nie toleruję palców ale język oczywiście- często za pomocą takich pieszczot dochodzi u mnie do orgazmu łechtaczkowego .
Jak jest u Was?Czy trudno było Wam się przemóc?
Ja walczyłam z samą sobą ok 3 miesięcy , miałam obawy związane z zapachem i wyglądem mojej pochwy
|
Taaak?? O rany....nie wiedziałam 
Wątki takie jak ten były...Jest na Intymne-seks wątek poświęcony minetce. Wystarczy poszukać a nie zakładać kolejnego tematu... (znowu)
edit: widzę, że Hortencja nawet wkleiła link
Edytowane przez Laetitia89
Czas edycji: 2010-08-31 o 16:57
|