2010-08-31, 18:34
|
|
Raczkowanie
|
wspomnienie naszego ślubu AgaMichał 13.08.2010
Kochane kobietki, co tu dużo pisać jak na piątek i to 13tego jedyny w tym roku wszystko było cudowne. Cieszę się, że mogę nasz ślub nazwać w 100% udanym. Byłam taka szczęśliwa, że to już tuż tuż(przysięga),że nawet nie poczułam co to stres. Makijaż, fryzurka udały się bajkowo, sukienka pasowała jak ulał, obrączki i Pan Młody stawili się na miejscu a to oznacza tylko jedno JESTEM szczęśliwą MĘŻATKĄ od ponad 2 tygodni Wesele trwało do 4 rano, a nogi bolały od tańczenia jeszcze tydzień po wszystkim. Orkiestra wybrana przez internet okazała się super trafnym wyborem, więc czasami warto zaryzykować Goście nie dopisali w całości(3 osoby które zapowiedziały,że przyjdą bez ostrzeżenia nie pojawiły się wcale i milczą do tej pory) ale kogo nie było niech żałuje bo ten dzień już się nie powtórzy!
Jeśli taki skrót wam wystarczy to resztę dopełnią zdjęcia. Jeśli moje streszczenie jest zbyt krótkie napiszcie, to rozwinę wątek. Pozdrawiam i dziękuje za cenne porady. Wy także przyczyniłyście się do tego że nasz ślub był tak piękny ))
|
|
|