Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - dzidziuś 2012/2013 czyli bardzo odlegle planowanie...:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-31, 19:55   #2671
marao
Zadomowienie

GG do marao
Dot.: dzidziuś 2012/2013 czyli bardzo odlegle planowanie...:)

Cytat:
Napisane przez JanuszAgnieszka Pokaż wiadomość
. Rozmawialam tez z dyr o tym, ze chce zajsc w tym roku w ciaze - powiedziala, ze musi zrobic liste ciaz ( z zartem ) bo tyle nas powychodzilo za maz w tym roku, ze musimy zaplanowac ktora kiedy chce dziecko, zebysmy nie wszystkie naraz zafasolkowaly ale skoro chce juz teraz to jestem 1 na liscie takze spoko - myslalam, ze bedzie w szoku, nie zgodzi sie i w ogole. Wyrazilam nawet swoje obawy dotyczace przedluzenia umowy, ktora konczy mi sie w sierpniu nastepnego roku - nie odpowiedziala nic na to, ale powiedziala, ze musze z dziewczynami sie dogadac, ktora chce zajsc w ciaze w jakim momencie (nie rozumiem, ale ok). Czyli w ciaze moge zachodzic
My też w firmie się dogadałyśmy, która mniej więcej w jakim okresie chce miec dziecko. I tak się wymieniają dziewczyny. W lipcu jedna wróciła z macierzyńskiego, a w sierpniu druga poszła na zwolnienie. Teraz ja czekam aż ona urodzi i na macierzyńskim posiedzi i ja czmychnę, jak się uda
marao jest offline Zgłoś do moderatora