Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-31, 23:08   #868
~ania_87
Rozeznanie

Dot.: Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część III

Cytat:
Napisane przez Karola82 Pokaż wiadomość
No tak i właśnie mnie dziwi takie podejście do kobiet za kierwonicą, szczególnie, że ja teraz też nie kierowałam tylko mój tż. W dodatku jak tylko się słyszy to ciągle wypadki powodują faceci swoją brawurową jazdą, ja na przykład nigdy nie spowodowałam zagrożenia na drodze, za to twa razy faceci wyjechali mi na drodze gdzie miałam pierwszeństwo (i nie omieszkałam ich oczywiście odpowiednio wyzwać ).
Więc hallow? ja "baba za kierownicą" czegoś tu nie rozumiem
Trafiliście na gburów i tyle znam wielu policjantów jedni są normalnymi fajnymi ludźmi a innych bym . władza im do głowy uderza i tyle..

odnośnie tego kuzyna jego, zona mi opowiadała ilu policjantom pada psychika to szok no ale mówię tu o kryminalnych, prewencji itd. jak mi to powiedział kuzyn "normalni ludzie nie potrzebują policji" ostatnio jakiś narkoman wbił jego koledze strzykawkę... szok normalnie no i co wybrać wojsko czy policję?? półroczną misję czy non stop strach o życie męża?? sprawdza się moje powiedzenie że co ma być to będzie

Aniu20 gratuluję wyluzowania mnie już stres dopada... super, ze wam się wszystko udało i czekam dalej na fotki a twój tż miał butonierkę przy mundurze?? mój tż zabronił mi nawet zamawiać bo nie przypnie kwiatka do munduru całe wesele miał mundur na sobie?? czy zmieniał?a jak wyglądały oczepiny?? sami ustalaliście co ma być czy zdaliście się na zespół?? mieliście jakieś zabawy bo się zastanawiam jakie by tu zrobić... Aniu sorki, ze tak wypytuję no ale powoli mnie stres zjada...

Edytowane przez ~ania_87
Czas edycji: 2010-08-31 o 23:15
~ania_87 jest offline Zgłoś do moderatora