Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wasze opisy GG, część XXI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-31, 23:36   #892
Chocolaaate
Raczkowanie

Dot.: Wasze opisy GG, część XXI

DZIĘKUJE <3

chcesz uchronić mnie przed cierpieniem i każesz zapomnieć . to chyba nie jest dobre wyjście .

wake me up when sempember ends.

nadchodzi moment, kiedy nawet poranna kawa jest zbyt monotonna, aby ją pić. masz dość codzienności, pragnąc żyć z wciąż przyspieszonym tętnem.

Nie mówię zapomnij, ale gdy idziesz po linie tak śliskiej i wąskiej jaką jest życie, nie patrz zbyt często w tył, to naprawdę zaburza równowagę.

ok 88% ludzi mówi ''będzie dobrze" reszta to Ci, którzy nienawidzą tych słów.

"wczoraj " zakop pod ziemią, "jutro" zawieś wysoko w chmurach, a po "dziś " stąpaj twardo, jak po brudnej ziemi.

co prawda nie lubię cierpieć, ale chętnie wpadnę znowu w twoje ramiona.

znajdź mi kogoś na zastępstwo. kogoś kto będzie mrużył oczy przed słońcem tak jak Ty. kogoś kto będzie miał równie urocze dołeczki podczas uśmiechu jak Twoje. znajdź kogoś kto będzie w stanie uśmiechać się podczas pocałunku w taki sam sposób jak Twój. znajdź. życzę Ci powodzenia, bo uwierz że to jest nie wykonalne. znajdź. a obiecuję, że zapomnę.

spotykasz na swojej drodze ludzi podłych, bezwzględnych. depczących doszczętnie Twoje ego. odbierających Ci każdą z perspektyw na przyszłość, zwiększając poczucie Twojej własnej beznadziejności. ludzi, którzy traktują Cię jak śmiecia. jak zero. jak nic nieznaczący element ludzkiego bytowania. właśnie wtedy, zastanawiasz się czym sobie na to zasłużyłeś? nie znajdujesz odpowiedzi. najgorsze przypadki, są wtedy kiedy ranią nas ludzie, którym nigdy nie wyrządziliśmy nawet w minimalnym calu podobnej krzywdy. dlaczego spotykamy takich ludzi? po to, aby wiedzieć jak to boli. aby zrozumieć jak bezwzględność potrafi uprzykrzyć życie. po to, abyśmy nigdy nie wyrządzili komukolwiek podobnego cierpienia.

ile to już razy o Nim zapominałam?
/ Paralogiczna ;* /

Nic nie smakuje tak cudownie jak świadomość, że się chudnie!
Dam radę!

Chocolaaate jest offline Zgłoś do moderatora