2010-09-01, 05:38
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17
Cytat:
Napisane przez metkaa
czesc
acelinka a moge spytac dlaczego tak dziwnie wesele w poniedzialek?
|
Cytat:
Napisane przez Martoolka87
Dzięki 
Siewele w poniedziałek
Aaa... czyli wychodzi na to, że się bardziej przed plenerem stresowałam niż przed ślubem (moja mama jak mi sznurowała suknię to też tak stwierdziła), bo przed ślubem mi uczulenie nie wyszło
 za zakupy. Dobrze, że buty takie same - przynajmniej wiecie, że będą wygodne
A ja dziś jadę na badania wstępne do pracy  Praca 2 godziny w tygodniu a badania i tak muszę zrobić 
|
a no w poniedziałek pewnie dlatego, że bardzo chcieli w tym roku a sale załatwiali rok temu, a że jest dośc popularna w okolicy to pewnie tylko terminy w tygodniu zostały 
siewele było super, tylko pogoda nie dopisała ale nikt się tym nie przejmował
a z tym stresowaniem to 
i jak po badaniach? nie męczyli Cię za bardzo?
Cytat:
Napisane przez caprica6
Dzieki wszystkim z gratulacje! 
Moja dzidzia ogolnie spi, je i robi kupki W nocy musze ja najczesciej 2x nakarmic, przez cala dobe karmie ja co 2-3godz, na razie tak bedzie ale niedlugo czas snu powinien sie w nocy powoli wydluzac (podobno  ) Teraz sobie spi juz prawie 2 godz, pewnie zaraz sie obudzi I tak na razie wyglada moj dzien, jeszcze do tego dochodza odwiedziny znajomych, spacerki, zakupy robi na razie TŻ. Dzielimy sie jakos obowiazkami, chociaz ja oczywiscie wiecej sie zajmuje dzidzia bo nie pracuje  Ale daje jakos rade.
Zostalo mi jeszcze kilka kg do zrzucenia ale same one leca, nie moge jesc wielu rzeczy, poza tym karmienie i opieka nad dzieckiem jednak troche kosztuja energii
|
no to Aniołek, nie dziecko normalnie cudownie sobie radzisz, urodzona mamusia z Ciebie 
apropo dzidziusiów to okres mi się spóźna ... 
Cytat:
Napisane przez agulaaabar
Jeju ja chce dzidziusia 
|
oj, no to powiedzieć tż'towi i on już będzie wiedział, co z tym robić 
emila730 świetny plener 
Cytat:
Napisane przez certina4
ups bardzo Cię przepraszam, pomyliło mi się z Acelinką bo dzisiaj szła na wesele do kogoś i jej TŻ kupił buty na ślub 
|
mi tez się czasem tak myli 
dziękuję 
nom pogoda straszna, ale słyszałam, że ma się jeszcze pogoda poprawić i będzie piękna jesień, no zobaczymy 
Cytat:
Napisane przez Martoolka87
Ja też dziś idę do pracy i to pierwszy raz i mam lekkiego stracha Ale jutro będzie gorzej, bo dyrektorka podobno przedstawia na rozpoczęciu nowych nauczycieli, więc będę musiała przeparadować przed tłumem nastolatków 
|
i jak poszło? Na pewno dałaś rade 
po tym weselisku jestem troszku niewyspana, opisze Wam co i jak było ale jak zbiorę w sobie moc, a teraz musze iść do pracy ... nie wiem co mnie pokusiło żeby iśc do pracy po dwudniowym weselisku musze dzisiaj powiedzieć mamie małego, ze znalazłam prace i że od października ich zostawiam 
znów jest pochmurno, szaro, buro i ponuro, ale i tka lepiej niż wczoraj, bo wczoraj to pół dnia tak wiało że nawet nie szło parasolki otworzyć.
a do ślubu 18 dni i mnóstwo spraw w tym tygodniu do załatwienia
|
|
|