Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-09-01, 10:18   #2287
_Alessandra
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III

Cytat:
Napisane przez zmija19
fakt , ja tez jestem zauroczona stylem życia tamtejszych ludzi, nie gonia tak za pracą .... maja na wszystko czas, Włosi są bardzo sympatyczni czy w sklepie czy na ulicy, a co najbardziej mi sie podobało to to że sa dumni ze są takiej narodowosći a nie innej a nie to co Polak- choc by pieniadze mu z nieba leciały to i tak mu bedzie zle, a tam oni na nic nie narzeaja, bardzo wychwalaja swoj kraj
Dokładnie !! W ogóle południowcy ciągle uśmiechnięci, mają na wszystko czas, dokładnie Niczym się nie przejmują, korzystają z życia, bawią się itd. Suuper, naprawdę, taki no stress przez całe życie hehe A co mnie zdziwiło w Hiszpanii - tam to wszyscy zakładają rodziny dopiero gdzieś tak w wieku 33-40 lat ! Pierwsze dziecko to też tak ok.35, bo wcześniej się baawią, heeh I w ogóle knajpa, np. pierwsza w nocy a oni z dziećmi i nikt się krzywo nie patrzy, tak samo dzieciaki na placach zabaw do 12, 1, 2 w nocy a rodzice w tym czasie w barach naokoło placu siedzą Totalny luuuz

Cytat:
Napisane przez miczka21
Może jakieś tabletki z żurawiną dla oczyszczenia nerek , bo możliwe że masz jakieś bakterie jak boli .
Albo poprostu Cię przeiwało i jakąś maść rozgrzewającą się posmaruj .
Jak Cię tak mocno boli to idz do lekarze , bo to samo na ogół nie przechodzi .

Jak bym mieszkała w słonecznej itali czy hiszpani to też bym nie narzekała . Jak można normalnie funkcjonować w takiej Polsce jak tak pada i jest tak zimno przez całą jesień i zimę w taką pogodę jak dziś to tylko zaszyć się w łóżku
Hehe, właśnie chciałam napisać, że oprócz tego, że mają takie coś w genach, to duże znaczenie ma pogoda ! Jak tam albo słońce, gorąco, albo bez słońca, ale ciepło, w nocy po 15 stopni i tak przez cały rok , a jak zawiało lekko to oni już w takich zimowych totalnie ciuchach,bo nieprzyzwyczajeni Mając taki klimat ma się od razu momentalnie lepsze samopoczucie Do tego łatwy dostęp do plaż, oceanu

A co do tabletek - dziękuję bardzo, zaopatrzę się dziś nawet , maścią właśnie się smarowałam rozgrzewającą. Tak, tak do lekarza to i tak pójdę, bo to już drugi raz tak mam podczas tych wakacji(wcześniejsze trwało ok.tygodnia, także to nie przelewki...) ale chodziło mi o taką doraźną pomoc, zanim się do tego lekarza dostanę

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ----------

Cytat:
Napisane przez xhankax Pokaż wiadomość
dzień dobry

wczoraj oglądałam film "Różyczka" z Baczyńską i Więckiewiczem. Moim zdaniem rewelacyjny. I przez cały film masowałam się bańką, nie wiem czy nie przesadziłam

dziewczyny, co to jest to masło afrykańskie? Przeczytałam w którymś poście ale nie pamiętam w którym.
O właśnie miałam zamiar ten film oglądnąć, bo mnie zwiastun ostatnio zainteresował bardzo Ale jak mówisz, że świetny to się zbiorę w sobie i oglądnę
A co do masła afrykańskiego - to inaczej Masło Shea http://zdrowy.tarnow.pl/maslo-shea-c...po-afrykansku/ i w skrócie http://www.groszki.pl/groszki/1,9594...dla_skory.html

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora