Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Facet nie zaspokaja moich potrzeb, muszę robić to sama.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-09-01, 14:38   #1
Herbst
Raczkowanie

Exclamation

Facet nie zaspokaja moich potrzeb, muszę robić to sama.

Witam wszystkich!

Przekopałam wątki i nie znalazłam tego, co by mnie najbardziej interesowało.
Mój TŻ od jakiegoś czasu ma małe potrzeby seksualne - moje natomiast rosną Kochamy się raz, bądź dwa razy w tygodniu, dla mnie to za mało. Przestałam już inicjować, bo to nie ma sensu (no, od czasu do czasu zakładam jakiś "zachęcający" ciuch z nadzieją, że może jednak coś z tego będzie). Słyszę, że albo jest zmęczony, albo boli go głowa (tak, tak, faceci widocznie też tak mają, chociaż wiem, że nie ściemnia, bo tabletki łyka). Rozmawiałam z nim o tym, powiedział, że wszystko jest ok., tak jak było i się czepiam. Właśnie, że nie jest w porządku. Zwalam winę na pracę, choć przecież wcześniej było dobrze (zdrady pod uwagę nie biorę). Zaczęłam zadowalać się sama, ale jest mi z tym dziwnie. Mam go przy sobie, ochota jest, ale "nie ma z kim". Ponoć popęd seksualny u mężczyzn maleje po 30 r. ż., u kobiet natomiast rośnie. Mam wrażenie, że moje libido jest zbyt wysokie dla niego. Kiedyś mogliśmy się kochać codziennie, bądź co drugi dzień - max., a teraz? Niby seks nie jest najważniejszy, ale dla mnie ważny. Czuję się "niespełniona" w tej dziedzinie życia, bo ile można się własną ręką zadowalać i oglądać filmiki +18? Może się mu znudziłam po prostu? Choć w łóżku nigdy nie było monotonnie, zawsze inna pozycja, urozmaicenia, jakieś akcesoria, itd. Jesteśmy ze sobą niecałe 3 lata, kocham go strasznie i chcę z nim być, no ale... nie chciałabym dopuścić do sytuacji, że kłócimy sie o seks, bo będę sfrustrowana stanem rzeczy

Może któraś z Was miała taki problem i udało się go rozwiązać? W głębi duszy liczę na to