Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - To co mi zostało - oddam za coś co mi wapdnie w oko.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-06-28, 11:52   #1
manolita
Zakorzenienie

Przekupka: 53 pkt / 100% pozyt.

To co mi zostało - oddam za coś co mi wapdnie w oko.

Oddam te rzeczy za coś co mi wpadnie w oko, postaram się nie być wybredna.
Naprawdę bardz chętnie pozbędę się tych rzeczy, bo tylko zalegają mi w szafie.

Jeśli Was coś zainteresuje , piszcie. Odpowiem na pytania, a tym czasem wklejam zdjęcia.

Ubrania nie sa zniszczne, większość Została kupiona w Niemczech, są dbre gatunkowo.

Opis:
Płaszcz ze skóry ekologicznej. Bardzo dobry gatunkowo. Zapinany na dwa rzędy guzików. Dopasowany w pasie i biuście. Kupiony w Niemczech. Stan bdb. Mało go nosiłam. Rozmiar 38.

Bluzeczka w kolorze fioletowym, połyskuje takimi jakby maleńkimi przezroczystymi cekinkami. Wiązana na szyji. Plecy odkryte. Stan ogólnnie dobry z plusem, a to dlatego, że bluzeczka była zwężana z tyłu. Rozmiar S/M

Biustonosz czerwony , miękki na fiszbinach. Materiał przezrczysty z uroczym haftem. Rozmiar 75 B/ małe C. Firma Venus. Bardzo dobry gatunkowo.

Sweter zapinany na ekler. Firma QS. Rozmiar M. Sprzączka zaka sygnowoana logo firmy. Bardzo dobry gatunkowo. Stan bdb.

Białe spodnie , rybaczki. Stan BDB. Rozmiar 38. Z przdu mają ozdobne przeszycia.

Bluzka z długim rękawem. Firma KappAhl. Rozmiar z metki 34/36 - akurat . Ja noszę S/M i była w sam raz Stan BDB , ale dzisiaj zauważyłąm , ze przy wykoczeniu otworu na głowę , lamówka nieco się pruje , na długości ok 1,5 cm. Po zaszyciu nie bedzie śladu.

mój blog http://umanolity.blogspot.com/

Edytowane przez manolita
Czas edycji: 2008-05-21 o 23:02
manolita jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując