2010-09-02, 17:05
|
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Pierścionki YES - który wybrać
Cytat:
Napisane przez happy2gether
Ten drugi jest bardzo ciekawy  Zależy czy lubisz oprawę diamencików w kwadracie czy w kole (tak jak w I modelu).
Chcę również rozwiać Twoje wątpliwości co do wysokości osadzenia kamienia w tym drugim modelu. Tak jak patrzę na zdjęcie to odnoszę wrażenie, że jest on takiej samej wysokości jak mój pierścionek, a swoim w ogóle o nic nie zaczepiam  Bywają znacznie wyższe korony i wtedy faktycznie jest problem 
A w III modelu zwróć uwagę, czy w ten kwadracik, pomiędzy diamenciki nie będzie Ci zachodziło mydło.
P.S. Magicznych zaręczyn 
|
Dziękuję happy2gether ja tak rozmyślam nad tym 2 i 3, dla mnie one są trochę inne niż wszystkie, chyba wolę jednak ten oprawę taką kwadratową, może gdybym zobaczyło je na żywo, to któryś bardziej przypadłby mi do gustu. W tym 3 z kolei pośrodku jest taka kropeczka więc nic nie powinno tam zachodzić, ale myślę, że ostateczny wybór należy do mojego TŻ
---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ----------
a tak w ogóle to dzięki Dziewczynki za wyrażenie opinii, no a ja dalej mam chyba dylemat bo II i III oba bardzo mi się podobają
Cytat:
Napisane przez Garadiela
|
Z tymi firmowymi jest o tyle dobrze, że zazwyczaj na stronie można wszystko dokładnie obejrzeć a w salonie to ja dostaję oczopląsu i sama już nie wiem, tak na spokojnie można coś rozważyć...no i przyznam, że nie widziałam nic w tym guście w żadnym sklepie jubilerskim:/
|
|
|