2010-09-03, 02:14
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Guerlain - kolorówka część IV
Cytat:
Napisane przez hola ola
Urbi moja buzia do idealnych nie nalezy ale od chwili jak zaprzyjaxniłam się z LUSCHem jest o niebo lepiej, korekto tylko na cienie pod oczami uzywam bo mordka gladziutka, uspokojona....
Twój slubny łapie u mnie punkty  
a jesli chodzi o link za podkład to :
1. długo Cie nie było i tęskniłysmy
2. troszku daleko za wielka kałuże 
3. slubny Cie obroni przed linczem 
|
Rzeczywiscie, poki co, 2,5 miesiaca po slubie, jeszcze mnie lubi, wiec pewnie i obroni Bo jak nie, to kto mu bedzie kanapki do pracy robil?
Mowisz, Slonko, ze Lush Ci podpasil? Ja costam probowalam kiedys i nawet lubilam, ale mialam spory problem z zapachami - sa dla mnie po prostu za silne Ja ciagle szukam swoich KWC pielegnacyjnych Bardzo chce sprobowac jakichs hardkorowych kwasow, coby mnie wyzarly na 3 luszczenia, ale nic nie moge znalezc A co cos znajde, to sie okazuje za delikatne i G* robi 
Cytat:
Napisane przez hola ola
Ranko świetny avatarek 
|
Wlasnie, tez mi sie rzucil w oczeta Choc ja za ogladaniem HTF nie przepadam - zbyt szybko mnie nudzi - w kolko macieju to samo Ale stworki same w sobie sa rozkoszne 
Cytat:
Napisane przez evenstar
no south parka już przeleciałam przez wszystkie sezony, masakra  a family guy'a lubisz? 
|
SP, szczegolnie te wczesniejsze sezony sa genialne - UWIELBIAM Owe uwielbienie dziele z TZ, wiec radosc z ogladania tym wieksza 
A Family Guy jednak wybiega poza moje granice dobrego smaku Nie wiem, czy ogladasz w oryginale, czy tlumaczony na pl, ale moim skromnym zdaniem ten serial to przegiecie 
Cytat:
Napisane przez Yasia
  świetny tekst
Pozwolisz że zapytam, jaką posiadasz cerę?
|
Ugh cere posiadam okropna Tradzikowa z ogromnymi sklonnosciami do przetluszczania sie, rozszerzonymi porami i bliznami po starych i nowych czasach Traktuje ja kwasami i jakos trzyma ja to w ryzach, ale do pieknej cery jest mi daleko i juz zawsze bedzie Niestety, tego Bozia nie dala
|

Edytowane przez UrbanWarrior
Czas edycji: 2010-09-03 o 02:16
|
|
|