Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiarygodne perfumerie internetowe
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-09-03, 10:25   #2541
nadia07
Zakorzenienie

GG do nadia07
Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe

Dziewczyny W nocy (no w sumie już dziś bo kilka minut po północy) złożyłam pierwsze zamówienie w internetowej perfumerii w perfumeria.pl, znanej tu także jako pedet.
Widziałam, że ma bardzo dobre opinie, a ponadto znalazłam zapachy dla TŻta w bardzo korzystnych cenach, aż się zastanawiam czemu tak tanio?
Powiedzcie mi czy oni mają świeże perfumy ? Myślę, że tak, ale nadal mnie dziwi bardzo niska cena : woda toaletowa Davidoff Cool Water Game (butelka ze sprayem, czyli psikaczem) 100ml 86zł a do tego zestaw miniaturek Davidoffa ten sam zapach (żel pod prysznic, żel do włosów i miniaturka wody) ciut ponad 18zl, przy czym w innych perfumeriach ten zestaw kosztuje 39zł i w górę.

Czy często się zdarza, że oni czegoś nie mają, mimo, że na stronie napisane jest: STAN - w magazynie?

I jak odbieracie paczki od kurierów? Czytałam, żeby otworzyć przy nim, by w razie czego spisać protokół szkód.

EDIT: Właśnie otrzymałam smsa potwierdzającego realizację zamówienia, z wiadomością, że kurier będzie w ciągu 1-2 dni roboczych. A więc wychodzi na to, że żadnych braków nie ma.
Oczywiście i tak czekam na wasze odpowiedzi. Pozdrawiam

Edytowane przez nadia07
Czas edycji: 2010-09-03 o 10:47
nadia07 jest offline Zgłoś do moderatora