Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Maleństwa majowo-czerwcowe 2010 i ich mamusie przebojowe. :-) cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-09-03, 16:07   #502
kardashi
Zakorzenienie

Dot.: Maleństwa majowo-czerwcowe 2010 i ich mamusie przebojowe. :-) cz. II

Cytat:
Napisane przez Jaatkaa85 Pokaż wiadomość
Może nie zwracaj uwagi??

My ubieramy w spodenki, body , bluzę, skarpetki, czapkę bawełnianą i kocyk do wózka. W chuscie tak samo, tylko wtedy zakładam rajstopy i ciepłe butki.

---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ----------

a jaki?

---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ----------

U nas też wyjście na spacer ostatnio jest pzrekichane. Kiedyś sie nei wkurzał na ubieranie, teraz ma alergię na czapkę i całe te ustrojstwa.

Mój młody bardzo lubi nowe wrazenia. Nie cierpi być długow jednym miejscu i w jednej pozycji. A jak zaprowadzam starszą córe do szkoły, to jest wniebowziety - tyle nowych twarzy i fajny hałas - aż sie zdziwiłam, bałam się za pierwszym razem, ze bedzie ryk, albo wystraszony, a on nie - cieszy sie, ze tye sie dzieje dookoła.

---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ----------

jak wozisz w spacerówce? Bo mój młody jeszcze nie siada sam - podnosisz troche oparcie, czy jak? Bo u nas to samo - jak jest na spacerze w wózku i sie zbudzi, to jest wrzaskunem, bo chce wszystko widzieć, nei chce leżeć....

już się nie da nie zwracac uwagi..
Nie zwracałam przez 3 miesiące. Ale juz nie moge..

10.11.12 - zapuszczam włosy

kardashi jest offline Zgłoś do moderatora