Dot.: Maleństwa majowo-czerwcowe 2010 i ich mamusie przebojowe. :-) cz. II
Cytat:
Napisane przez Edzia400
hm moze to nastepny nowy chwyt malego moja zaczeła umiec pokazywac "spurke " wypina tyłek jak na mostek i do tego "warczy "

|
Ola też robi mostek i mlaska.
Cytat:
Napisane przez jamaicaP
juz wiem
skoki rozwojowe 
|
Dokładnie
Ja nie wiem co wy macie z tymi chłopami.Mój taki wymagający nie jest.Obiad jak jest to dobrze jak nie ma to sobie coś tam skombinuje.Zawsze jakieś mrożone pierogi sa w zamrażalce.W domu tylko myje garnki i lata z odkurzaczem po schodach.Pokoje ja odkurzam a kurze zciera Natalka.Niestety łazienka jest na mojej głowie bo reszta domowników nie lubi jej sprzątać.
Cytat:
Napisane przez jamaicaP
boszzzzz wspolczuje, niektorym ludziom naprawde mlotkiem mozna wbijac do glowy i nic...
moja mama to odwrotnie, jak Róża byla malusia jeszcze to mowi odkryj pieluche niech dzieciak slonce zlapie  nie zakladaj czapki, za goraco  tesciowa niewiem, walnela focha i nie odwiedza nas
ale pieruńsko dobre placki ziemniaczane zrobilam 
t
|
chwalipięta
Witam nowe dziewczyny.
Ola śpi od 21.00.Dziś zaliczyła dłuższe 2 drzemki ale po kąpieli już był marudek.
Polecam te bluzeczke
http://www.mothercare.com/M2b-Nursin...92041&mcb=core
Do spania zamiast koszuli jest super.Jak jechaliśmy do pl samochodem,czy nad morze to jechałam właśnie w niej tylko jakąś koszule na to nakładam bo to się nosi bez stanika.Pod spodem jest wszyty taki ala sportowy stanik z rozcięciami na sutki.
Dziewczyny co z tymi pępkami.Wszystkim się ładnie zagoiły?
Edytowane przez Darianna25
Czas edycji: 2010-09-03 o 21:30
|