Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Spotkania biżuteryjne - Kraków i okolice
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-09-03, 22:42   #121
ResurrectionOfHappiness
Rozeznanie

Dot.: Spotkania biżuteryjne - Kraków i okolice

Cytat:
Napisane przez marisella Pokaż wiadomość
Hihi, Huta to moje rodzinne strony, więc zawsze na te giełdy chodzę z sentymentem A kiedyś kiedyś to były jeszcze urządzane w mojej podstawówce, a nie w NCK

Do rzeczy jednak - ja jestem zawsze na spotkania chętna stuprocentowo, z wielką przyjemnością spotkam się jeszcze raz z tymi, które już znam i poznam tych, których nie znam (Resurrection, nie mogłabym sobie odmówić zobaczenia jak wygląda kobita, spod rąk której takie cudeńka filigranowe wychodzą! )
I jak zawsze zapraszam do siebie, jeśli nasza skromna chatka Wam odpowiada jako miejsce pogaduch Gdyby pogoda się poprawiła, możnaby usiąść z herbatką na ploty w ogródku

A jesli nie, to mnie zupełnie obojętne gdzie, kawiarni w Krakowie dostatek

A może udałoby nam się spotkać jeszcze przed giełdą? W końcu do połowy października to jeszcze kupa czasu... Może trzecia albo czwarta niedziela wrześniowa by wszystkim pasowała? To by wypadał 19 albo 26 września
Mi się Twoja propozycja miejscówki podoba, szczególnie jeśli się spotykamy na giełdzie.
A co do wcześniejszego spotkania to ja jestem za, tylko, że 19tego to ja będę po weselu (na szczęście nie swoim), a jako, że pierwsze wrażenie jest ważne to wolałabym, spotkać się z Wami gdy będę bardziej wypoczęta niż po imprezie. Więc może 26ty?
ResurrectionOfHappiness jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując