Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-09-04, 09:10   #3485
bassienkaw
Zakorzenienie

Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010

Karolina, Ania
Chciałabym mieć tak idealne noce jak wasze. U nas niestety jest klęska ostatnio. I nic się nie polepsza! Ale jestem myśli że z każdym dniem i nocą dziecko starsze i bliżej lepszego. Oby. Nadzieja matka głupich. Na pocieszenie możecie sobie zawsze pomyśleć że niektórzy mają o wiele gorzej. Nawet jeśli dziecko by się 4 razy w ciągu nocy budziło,jadło i od razu szło spać to nie problem. Problemem jest gdy dziecko budzi się,je i nie bardzo ma ochotę spać i trzeba się nakombinować

---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ----------

Swoją droga pocieszeniem jest że nad ranem udało mi się trochę pospać. Jak Julia usnęła przed 6,tak pospala do 8.45. Ale niestety już ok 8 Łucja mnie obudziła,a ja oczu otworzyć nie mogłam. Normalnie na zapałki trza by je dać. Ale już funkcjonuje normalnie. Zjadłam, napiłam się, Łucja od czasu jak tylko wstała nie przestaje gadać i łeb będzie jak sklep. Julia je i chyba pójdzie dalej spać. A ja muszę na pocztę paczki odebrać i do ciuchlandu. Bo dziś wszystko po 2zł,a Łucja potrzebuje bluzek na długi rękaw takich cieńszych

90 - 86 - 82- 78 - 74 - 70 -66 -61 - 60

Moja historia odchudzania

bassienkaw jest offline Zgłoś do moderatora