Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode Kielce - część 7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-09-04, 10:38   #112
monia_ch
Raczkowanie

Dot.: Panny Młode Kielce - część 7

Cytat:
Napisane przez moniiikaaa89 Pokaż wiadomość
Dzieki

qbsonik - ja mam w Chrystusa Króla na Baranówku, od września maja księgi i od razu poszlismy załatwić co trzeba

ooo, tez mieliśmy mieć w Chrystusa Króla, bo to parafia mojego TŻ, ale że było miejsce w Katerze to wybraliśmy moją parafię.

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------

Cytat:
Napisane przez mysiaedysia Pokaż wiadomość
Dziewczyny slubujace dzisiaj zycze Wam, zeby wszytko sie udalo i zebyscie sie w ogole nie stresowaly i cieszyly sie, bo taki dzien sie wiecej nie powtorzy, a to jest naprawde najpiekniejszy dzien w zyciu

Lowczyni chetnie bym przyszla, ale sama jade na wesele dzisiaj... Zycze powodzenia

Malo mam teraz czasu, zeby pisac na forum, ale pochwale sie, ze mielismy wczoraj sesje poslubna Tylko ra zlapal nas deszczyk Ogolnie to bylo jedno wielkie uciekanie przed deszczem, ale zdjecia powinny byc fajne

Zarezerwowalismy juz wycieczke i we wtorek lecimy na Krete!!! Jak ktoras z Was byla, to napiszcie co warto zwiedzic
napisz wrażenia po powrocie Bo jestem zainteresowana tamtymi rejonami

W chwili, gdy poczujesz w sercu miłość i doświadczysz jej głębi, odkryjesz, że dla Ciebie świat nie jest już taki sam, jaki był do tej pory, jest o niebo piękniejszy.

My
monia_ch jest offline Zgłoś do moderatora