Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię Stila,Revlon,Inglot,Roc,Z iaja Pro,Farmona
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-09-04, 12:52   #1
beautylicious
BAN stały

Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.

Stila,Revlon,Inglot,Roc,Z iaja Pro,Farmona

Hej dziewczyny
Przy okazji porządku w mieszkaniu wyszukałam całkiem sporo produktów, które leżą w mojej szafeczce kosmetycznej nieużywane.

Mam nadzieje, że coś wpadnie wam w oko.
Ja jestem otwarta na propozycje wymian.

MOJA WYMIANKA TRWA TYLKO DO 16.09 - DO WTEDY WYSYŁAM PACZUSZKI, WIĘC SPIESZYMY SIĘ DZIEWCZYNY!

Zaczynajmy!
(Przepraszam za słabą jakość zdjęć)

DOKŁADECZKA:

- MAC seria Dame Edna - puder rozświetlający w kamieniu
- MAC Dame Edna trio cieni Wisteria - oba produkty po razie przetestowane, wiec jak nowe. Puder z kartonikiem i puszkiem.
ODDAM TYLKO ZA JAKIEŚ REWELACJE OD MACA - BEZ ZUŻYCIA

Gratisy (dorzucę do wymianki tylko się upomnijcie )
- złoty brokat do paznokci w woreczku strunowym
- 4 paski wybielające Blend-a-Med Whitestripes
- (numerki 6-9 na pierwszym zdjęciu) próbka Effaclar Duo, próbka SVR Cicapeel, maseczka Synergen do cery trądzikowej, próbka kremu Vichy Liftactiv

Twarz:
1. SVR - Xerialine Face - nowa miniaturka
2. Himalaya Herbals - Acne'n'Pimple Cream - krem przeciw trądzikowi i wypryskom (użyty może 3 razy)
4. Roc - apteczny tonik normalizujący do cery mieszanej i normalnej (nowy)
5. Dr Irena Eris - zestaw krem i serum SkinMood (oba produkty zużyte w około 40%)

Włosy:

11. Timotei - odżywka do włosów brązowych (użyta kilka razy)
- Farmona - Radical - wzmacniająca mgiełka do włosów - nowa
- Joanna - żel wzmacniający z rzepą do włosów osłabionych - nowy

Ciało:
14. Farmona - TuttiFrutti - masło do ciała o zapachu karmel i cynamon (użyte kilka razy)
15. Beautylicious - musujący płyn do kąpieli (lub pod prysznic) z UK o zapachu jabłuszka kandyzowanego (użyty kilka razy do kąpieli)
16.
Beautylicious - balsam nawilżający (body glaze) nadający połysk o zapachu migdała i toffi (nowy)

Kosmetyki kolorowe:
- Lancome - morelowy cień nowy z kartonikiem i pacynką
- NYX - szminka w odcieniu Summer Love - kilka razy użyta
-
Lancome Rouge Absolu - szminka w odcieniu 12 - 2 razy użyta
- Miss Sporty
- szminka w odcieniu Striptease (nude - beż) - 2 razy użyta
- NYX - nowy cień pojedynczy w kolorku Iris (nasycony niebieski)
- Shiseido -
cień w odcieniu fuksji (ok 3 razy przetestowany)
- ModelCO - korektor do brwi (kosztował ok 18 funtów - kupiony w UK) - nowy, w kartoniku

17. Soraya - utrwalająca baza pod makijaż (zużycie ok 50%)
19. Srebrne lusterko
20. NYX - pigment sypki w niebieskim kolorku (nowy)
21. Manhattan - cień prasowany w odcieniu Carbon (ciemny fiolet) - nie widać zużycia
22. Essence - cień do powiek z limitowanej edycji Creamylicious - beżowy (jak nowy)
23.
Essence - cień do powiek z limitowanej edycji Creamylicious - delikatny brąz
(jak nowy)
25. Stila - trio perłowych cieni do powiek w odcieniach złota, beżu i brązu (nowe - oddam za coś NAJ)
26. Lovely - paletka perłowych cieni do powiek (jedynie wypróbowane)
27. Manhattan - puder prasowany antybakteryjny w odcieniu Vanilla (do jasnej karnacji) - zużycie ok 30%
28. Pierre Rene - Glamour Pearls - słynna wersja "meteorytków" - nowe, z puszkiem (oddam za coś NAJ
29. Inglot - perłowy, łososiowy cień do powiek

wymienione:
- pędzel dwustronny Essence of Beauty (z USA) z naturalnego włosia - do rozcierania cieni [czerwcowa_panna_mloda]
18. Revlon BeyondColor - podkład dostosowujący się do odcienia skóry (tonacja light - do jasnej cery) (zużycie ok 50%) [czerwcowa_panna_mloda]
10. Goldwell - miniaturka szamponu
- pędzel do podkładu - mucia
30. Inglot - cień do powiek w fioletowym kolorku z delikatnymi drobinami
24. Bourjois - róż do policzków w odcieniu 75 Rose Amber (raz przetestowany, z pędzelkiem)
12. Patene Pro V - 2 w 1 szampon z odżywką do włosów farbowanych (nowy)
13. Casting - krem koloryzujący w odcieniu: Czekolada - nowy
3. Ziaja Pro - Maska oczyszczająca z glinką zieloną + mikrodermabrazja (użyta 3-4 razy)
- profesjonalna maska wygładzająca do włosów Matrix Sleek Look (dwa razy wypróbowana - zużycie 10%) - duża pojemność - 500 ml - aga79

Edytowane przez beautylicious
Czas edycji: 2010-09-13 o 21:05
beautylicious jest offline Zgłoś do moderatora