Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :) cz. 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-09-04, 14:41   #3648
Carol77
Zakorzenienie

Dot.: Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :) cz. 2

Witajcie kochane:*

Moniczko
dziękujękochanie, nei zamartwiaj się, moze tam nikogo nie było , dlatego nie odbierali, moze tel był zepsuty, myszko ja trzymam mocno kciuki zebyś dostała tą pracę i myślę,że jak Ci obiecali, to nie zmienia zdania!!

Anulko dziękuje bardzo w imieniu Fifika też
Kochanie, a Ty sie też nie martw!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!Nie mozesz kotus, bo to zle wplywa na dzidziulka i na Ciebie! Na pewno wszystko tym razem bedzie dobrze, zobaczysz!!!!!!!!!!Jestem z Toba calym sercem i strasznie mocno trzymam kciuki!!!!!!!!

Linka noż kur..........de jak oni Cię wyczyścili???????????Po kiego grzyba cieli i wyciagali łożysko skorto i tak spierniczyli!!!?????????? ?dla mnei to jakas masakra, co za konowal Ci to robil????????????????Powi nien za to odpowiedziec!!!!!!!!!!!! Myszko, nei martw sie, bedzie dobrze, a narkoza to pikus, zasniesz i nei bedziesz przynajmniej wiedziala co Ci robia. Tylko karmic nie mozesz po niej, nie wiem ile, ale wypytaj przed zabiegiem. Trzymam za Ciebie kciuki i napisz smska jak bedziesz po, a ja dziewczynkom napisze na forum.

Weronisiu ja dlugo mialam tipsiorki, tzn zel na moich dlugasnych ale od 4 lat mam swoje dlugasy, tzn teraz nie mam, bo malego juz podrapalam i obcielam, zmierzam do tego ze wiem jak to jest po dlugim czasie nie miec dlugich pazurkow

Kasieńko jak cudownie, lepszego prezentu nie mozna sobie wymarzyc zazdroszcze Ci strasznie, ale tak pozytywnie kochana Twój Tz stanal na wysokosci zadania
A kolacja, super,, nalezy Ci sie odpoczynek! Ja umowilam sie na przyszla sobote z psiapsiolka na wieczor i poszalejemy maly zostanie z mezusiem.

Powiem Wam,ze maly gada jak nei wiem co chwile grcha i jak mu mowie zeby powiedzial guuuuuuuuuuuuuuu to powtarza!!!!!!!!!!!!! Czasami musze poczekac i powtorzyc pare razy,ale odpowiada!!!!!!!Jejku taki baczek 8 tygodniowy a taki madralinek

Aga witaj u nas!!! amm nadzieje,ze bedzie Ci tutaj tak dobrze jak kazdej z nasI gratuluje serdecznie corenki!!!!

---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ----------

Irsin a Ty brzus masz cudownyyyyyyyyyyyyyyyyyyy taki okrąglinek a jak Ci urósł, pamiętam jak długo nie było nic a teraz jest przepiękny!!

Wklejam Wam sławnego Filusia

Olusia
Filipek

Adaś

A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it.

Edytowane przez Carol77
Czas edycji: 2010-09-04 o 14:44
Carol77 jest offline Zgłoś do moderatora