Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię Zara hm bershka mango tally atmo reserved od xs do xl
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-09-04, 14:42   #9
nena1984
Zakorzenienie

Przekupka: 103 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Zara hm bershka mango tally atmo reserved od xs do xl

Dokładka:

2. błyszczyk sephora kolor precious pink - , jak dla mnie zbyt słodki, szkoda żeby się marnował, myślę że jest go 80% - pierwszy z lewej

3. long kardigan h&m kolor nude (piaskowy) r. 38 (wymieniłam guziki na jasne) - ostatnie zdjęcie to real photo

4. chabrowy sweterek z bufkami r. 38;NIE MA !!!!!!

5. sukienka asos r. 38 (nowa z kompletem metek) jedynie przymierzona - okazała się za duża

Dokładka!!!!!

6. ołówkowa spódniczka zara basic, r. 36 - jest piękna, idealna na jesień, aż żal że się w nią nie mieszczę. Kolekcja 2009, wełna, jedwab i jakaś domieszka

7. ołówkowa skórzana (chyba eko) spódnica - kupiłam, ale nigdzie w niej nie byłam (nie wiem jak ją nosić), w tym roku zara ma takie w swojej kolekcji r. 38 Nie błyszczy się, wygląda jak skóra naturalna

8. elegancka bluzeczka z żabotem i czarnymi lamówkami, większy rozmiar, ale ja nosiłam z paskiem na talię i sweterkiem i było okej

DOKŁADKA !!!!!!
Boska sukienka miss selfridge. Nowa z kompletem metek. Kupiona na allegro okazała się za duża ;( rozmiar 38, skład len i bawełna Piękny krój tupilana, zapinana na suwaczek z tyłu. Idealna na jesień - zrobiona z grubszego materiału

Ostatnie zdjęcie - real photo kardigan hm

Edytowane przez nena1984
Czas edycji: 2010-10-14 o 16:43
nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując