Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Maturzystki/ści 2011 rozpoczynają bój o piękną sylwetkę.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-09-05, 11:02   #1
Orq
Raczkowanie

Maturzystki/ści 2011 rozpoczynają bój o piękną sylwetkę.

Mam nadzieję, że nie jestem jedyna z tegorocznych trzecioklasistów na tym forum i mam nadzieję, że jako jedyna nie mam problemu z kilogramami, wyglądem itp.

Na początek może trochę o sobie. Na imię mi Aleksandra, lat mam osiemnaście, no i w przyszłym roku będę pisała maturkę. 7 stycznia mam studniówkę i wymarzoną sukienkę będę szyła. Ale wstyd iść do krawcowej z takimi oponkami na brzuchu i wszędzie jakie mam, tak więc będę się starała schudnąć.
Będzie ciężko, bo rok temu odchudzałam się i dość dużo zgubiłam, nastąpiło jojo, połowa wróciła. Z własnej głupoty. Tym razem będzie inaczej. MŻ-WR, moja dewiza. 5 posiłków dziennie, 200 brzuszków, 100 przysiadów + siłownia dwa razy w tygodniu + wf trzy razy w tygodniu i z czasem przekonam się do biegania. Spróbuję z a6w, jednak będę robić je od 42 dnia w dół. Zobaczymy, czy to coś da

Jeżeli nie będę się odzywać targajcie mnie za uszy, chcę schudnąć, ale pokus jest tyle, ze czasami nawet nie wiem, że im uległam.

Więc, kto ze mną?

WRZESIEŃ 2011 - New York i okolica, czyli podbijam USA, jako Au Pair
Orq jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując