Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mazidłowy - wymiankowy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-09-05, 11:54   #880
lorane
Rozeznanie

GG do lorane
Dot.: Mazidłowy - wymiankowy

Cytat:
Napisane przez ~~ALa~~ Pokaż wiadomość
wstepnie interesuja mnie u Ciebie:
-trikenol
-adenozyna
i dalej:
-nawilzacz cukrowy
-piperyna z naturalis
i mam pytanie co to jest g.a. i z jakiego sklepu? i moze umialabys mi cos powiedziec o n-acetyl cysteinie (jakie ma dzialanie, w jakim stezeniu sie stosuje, w czym sie rozpuszcza)

napisz mi prosze jakie daty waznosci maja te polprodukty i jakie ich ilosci mozesz maksymalnie oddac. oczywiscie jesli np. masz ich wszystkich b. duzo do oddania a u mnie az tyle by Cie nie interesowalo to dogadamy sie tak zeby bylo uczciwie, ale zebym wiedziala o jakich ilosciach czego mowimy

a olejki eteryczne jakiej firmy?

Daty waznosci bede mogla podac dopiero pod koniec tygodnia, pozniewaz teraz jestem poza domem. Jednak w wiekszosci sa to dlugie daty przydatnosci, z tego co pamietam, to tylko tikenol byl wazny jakos do poczatku roku 2011.

trikenol 2,5g (polowa pierwotnej pojemnosci)
adenozyna ok 3g
nawilzacza juz nie mam
piperyna 0,5g - jest bardzo leciutka i uzywa sie malych stezen
g.a - galaktoarabian z naturalis, bardzo fajna rzecz : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=462778
NAC z mazidel, ma dzialanie silnie antyoksydacyjne i rozjasniajace przebarwienia, stosowac mozna w stezeniach do 5%, ja uzywalam 2-3% w serum z witamina C, bo wieksze mnie podraznialo. Rozpuszcza sie w wodzie, ma postac bialych drobniutkich krysztalkow

Olejki etetyczne : paczula, ylang ylang - mazidla
lotos -eco spa, ale to 5% w jojobie
geranium - avicenna
mam jeszcze cedr- tez avicenna
i cytrynowe drzewko herbaciane z mazidel
lorane jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując