Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Portale randkowe
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-09-05, 13:13   #3
blekitne_niebo
Zakorzenienie

Dot.: Portale randkowe

Byłam zalogowana, bo mam paru znajomych którzy sie sparowali poprzez takie portale i długo tworzyli udane związki. A ja z kolei mam niemiłe doświadczenia związane z korzystaniem z takich stron. Przede wszystkim dostawałam mnóstwo "niemoralnych" propozycji mimo iż w opisie zaznaczyłam że mnie takie szybkie i nastawione na seks znajomości nie interesują. Zauważyłam, że na takich portalach jest zalogowanych mnóstwo panów w średnim i starszym wieku, często żonatych i dzieciatych, których marzeniem jest wyrwać młoda dziewczynę. Byłam zalogowana przez 5 miesięcy i praktycznie codziennie dostawałam maila od pana w wieku 40+ z prozycją seksu lub nawet płatnego seksu. Przez te niecałe pół roku nawiązałam jedynie jedną fajną znajomość - nie wynikło z tego nic głębszego, ale poznałam świetnego kolegę z którym do dziś utrzymuję kontakt.
Według mnie szukanie na portalach randkowych może być skuteczne, ale trzeba po prostu mieć szczęście. Ze swojej strony polecam za to fora tematyczne - np. fanów kolarstwa, wspinaczki górskiej itp. Tam dyskutują pasjonaci jakiejś dziedziny więc można porozmawiać i umówić się z facetem który podziela nasze zainteresowania.
blekitne_niebo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując