Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nie jest zainteresowany ?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-09-05, 15:31   #1
emma__
Raczkowanie

Unhappy

Nie jest zainteresowany ?

Dziewczyny , licze na waszą pomoc!

Otóż , niedawno byłam na imprezie gdzie poznałam chłopaka , na którego nie zwracałam uwagi , ale on na mnie tak . zaczęłam z nim rozmawiać i wgl i wyczułam ,że między nami coś jest , kiedy mnie dotykał od razu przechodziły mnie dreszcze . Potem za dużo wypiłam i poszłam się przejść , ledwo co chodziłam i on mnie objął i tak szliśmy . Potem przy fontannie prawie sie całowaliśmy , siedzieliśmy objeci i gadaliśmy .

Spałam u kolegi z koleżanką i razem z nim , gadaliśmy wszyscy do rana , potem pojechałam do domu. znalazłam jego nr na n-k i napisałam do niego ,ale strasznie sie wkurzyłam , bo nie odpisał . Potem przeszukałam telefon kolegi i okazało sie ,ze on ma inny nr . ucieszyłam sie i potem napisałam mu nr gg na n-k.

napisał do mnie i gadaliśmy , inaczej niż kumple I koniec. Nie odzywa sie w ogóle. Nie mam pojęcia co jest! Cały czas o nim myślę . I jak teraz mi sie wydaje on nie zrobił nic ,żeby sie ze mną skontaktować. I pomyślałam ,że wszystko sobie wymyśliłam ,że byłam napita , a między nami nic nie było.

Ale przedwczoraj pisałam z kumplem a on do mnie napisał ,czy miedzy mną a nim 'coś jest" bo kilka osób zauważyło to na imprezie. To by oznaczało ,że naprawde byłą chemia. ale co jest z nim! Jeszcze nigdy taka sytuacja mi sie nie zdarzyła. Szczerze , myślicie ,że nie jest zainteresowany ? Jakieś rady co mam robić ? Proszę.!
emma__ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując