2010-09-05, 18:01
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zachodniopomorskie Panny Młode
Cytat:
Napisane przez mala mysz
ale numer!!! no jacyś niepoważni Ci właściciele! ręce opadają! 
dobrze że udało się załatwić inną salę! a 220zl z wódką i wszystkim to niedużo!
|
Mysle wlasnie, ze z wodka to nie jest tak zle, mam w tej cenie rowniez owoce, ciasta, roznego rodzaju napoje i soki bez limitu wiec chyba spoko. Tylko jesli chodzi o poprawiny to dodatkowe 70 zl od osoby. W tym, ze jest nowe menu. Teraz po tej calej sytuacji to podniosly sie koszta, no i nocleg jest drozszy Najwazniejsze jest, ze w ogole mamy sale.
---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ----------
Cytat:
Napisane przez monikakg85
Boshe co za ludzie, tak się przecież nie robi ;/
A swoją drogą teraz w czerwcu moja przyjaciółka miałą ślub i 3 miesiące przed ślubem zrobili jej to samo. Na szczęście z Budzisowie znależli inny ośrodek ktory po wielu latach zamknięcia w tym roku ruszał. Dobrze wyszło, zabawa super, ale ile się ona napłąkała to jej...
|
Wiesz co czytalam juz gdzies na forach o takich sytuacjach ale nie myslalam, ze spotka to wlasnie mnie Kochana ja tez plakalam. Nawet moj TZ do tej pory spokojny i opanowany, powaznie sie wkurzyl.
---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ----------
Cytat:
Napisane przez qsloncu
wow az dziw ze takie rzeczy maja miejsce. A niby sie dba o klienta, renome... Naszczescie wszystko dobrze wyszlo a po kilku latach bedziesz to milo wspominac 
|
Mam nadzieje, ze bede to jakos "milo" wspominac. Z dwojga zlego to dobrze, ze mi odmowili rok a nie miesiac przed slubem bo i tak moglo byc Teraz bylo naprawde ciezkoooo znalesc sale a co dopiero gdyby mi sie przytrafilo cos takiego w przyszlym roku
|
|
|