Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wpadki z kosmetykami itp...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2004-09-16, 08:57   #1
aga01
Zakorzenienie

Wpadki z kosmetykami itp...

Moja mama twierdzi, że mogłabym być chodzącą encykopedią wypadków kosmetycznych. Dlatego zastanawiam się czy Wam kiedyś tez przydarzyło się coś straszliwego z kosmetykiem lub upiększaniem urody w roli głównej ... bo mi niestety bardzo często... teraz już mniej, bo tego nie robię, ale mianowicie: nie mogę sie oprzeć pokusie wypróbowywania róznych domowych sposobów upiekszania własnej osoby... I tak też, pewnego dnia, ale nie pamiętam gdzie to przeczytałam czy sama wymyśliłam, postanowiłam zrobić sobie super kąpiel.Żebym się teraz zabiła to nie pamiętam gdzie widziałam, że do kapieli trzeba dodać cytrynę.Pokroiłam cytrynki i wrzuciłam do wanny.A, że moje ciało posiada dosyć sporo pieprzyków,to pierwsze co poczułam podczas tej kąpieli to straszne ich szczypanie, a następnie szczypanie całego ciała!!! Dostałam okropnych plam , ktore schodziły mi przez kilka dni!!Tak szybko jak weszłam do wanny , to szybciej wyszłam Ciekawa jestem czy Wy też miałyście takie pomysły, bo ja tych wydarzeń mam więcej w zanadrzu i to straszliwszych , ale nie chcę Waz zanudzać i straszyć!! Pozdrawiam Aga
- On? To samo co ja.
aga01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując