Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-09-05, 18:46   #1716
evilcia
Zadomowienie

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ II

BananoweCiastko witaj )
Odradzam Tesco. Zdecydowanie. Na niektórych produktach przebitki takie, że szok. Na pewno odpada też Alma market i Bomi, choć jak szukać jakichś dziwnych rzeczy, to w zasadzie tylko tam.
Ciężko mi się wypowiedzieć o Realu i Auchan, bo tam byłam może ze trzy razy w całej mojej dorosłej zakupowej karierze Auchan kojarze jako sklep, gdzie jest całkiem duży wybór różnych produktów. Real znowuż kojarzy mi się z bałaganem i okropnym rozstawieniem produktów. Carrefour jest w miarę, choć trzeba zwracać bacznie uwagę na ceny, ale to chyba wszędzie, bo idzie się nieźle naciąć.
Do Biedronki jeżdżę po produkty, które wiem, że kupię taniej niż gdzie indziej a są tak samo dobre.

Przy okazji chciałam dać znać, że w moim Carrefourze ciasto do pizzy, które testowałam z Biedronki jest z tej samej firmy i oczywiście droższe. Tak samo pamiętam z tymi sałatami party i weekend co są w Biedronce po około 4zł, to w Tesco były po 6-7zł o_0
evilcia jest offline Zgłoś do moderatora