Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymiana po raz pierwszy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-09-05, 19:38   #1
mariaaleksandra
Raczkowanie

Przekupka: 9 pkt / 100% pozyt.

Nowa ramka multimedialna na zdjęcia oraz kosmetyki

Witam serdecznie, chętnie dołączę do grona "wymieniaczek".
Mam na wymianę następujące rzeczy:

1.Nowa torba plażowa Semi Line- pomarańczowa- pakowna
2. Plecak Semi Line- nowy!
3. Bransoletka kobaltowa Avon- nowa
4. Tester do badania skóry- nowy
5. Kosmetyczka Avon Nowa
6.Ramka na zdjęcie z elektronicznym zegarkiem, datownikiem- nowa
6.a. Paletka 8 błyszczyków Avon- nowe- 2 kolory leciutko muśnięte. DOKŁADKA
6.b.
6.c. Multimedialna ramka na zdjęcie. Nowa w oryginalnym kartoniku!!! Za coś super najchętniej jakiś sprzęt do domu. Opis i parametry:
http://olimp.sklep.pl/produkt/1105,a...reader-af5070m

6 d. Oliwkowa maska do włosów Planet Spa Avon- nowa

Plus dokładka post 9 i 12... dopiero się uczę;P następnym razem będę wiedziała, że na początku się zostawia wolne miejsce...

Tester opis: Tester bada poziom nawilżenia skóry, gładkość skóry i poziom natłuszczenia. Jest raczej średnio profesjonalnym sprzętem, jednak dla osób zajmujących się np sprzedażą kosmetyków pomocnym narzędziem w dobieraniu kosmetyków do skóry klientki. Jest łatwy w obsłudze, instrukcja w środku. Na opakowaniu opis" Niniejszy produkt, wykorzystujący najnowszą technologię analizy impedancji elektrycznej natychmiast i automatycznie wykrywa czynniki wpływające na stan skóry, takie jak poziom nawilżenia, zawartość tłuszczy i łoju, miękkość skóry i wyświetla wynik na ekranie ciekłokrystalicznym z wygodnym graficznym przedstawieniem"
Osobiście też taki mam i używam przy dobieraniu np kremów dla klientek. Działa sprawnie i wygląda efektownie. Mam kilka sztuk takich testerów więc jeśli będziecie zainteresowane chętnie się wymienię.

Chętnie wymieniam się na: ciekawe dodatki, szale, rękawiczki, kosmetyki, świeczki, akcesoria domowe

Edytowane przez mariaaleksandra
Czas edycji: 2010-10-02 o 22:48
mariaaleksandra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując