Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXII
myszka a Ty mialas juz badanie polowkowe? bo na nim sprawdza sie przeplywy w pepowinie jakby bylo za malo to by na tym badaniu wyszlo ze cos jest nie tak, ze te wartosci nie dochodza.
Nie ma reguly przeciez to ze Twoj syn maly nei znaczy ze musisz urodzic 4kilowego kolosa.
Kolezanka teraz rodzila, tydzien po terminie, jadla normlanie sniadanka z jajek etc [fakt ze bylo lato i upaly i tez inaczej] ale urodzila corke 53cm i 2900wagi ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
I nikt jej w ciazy ni mowil ze ma male dziecko. ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Bo do tego usg czasem przeklamuje na plus albo na minus wage dziecka. 
ja mam za tydzien polowkowe 
bedziemy nagrywac filmik ihiihhi
ale bierzemy zwykle usg, bo nie mamy kasy na 3D - ale chce chociaz na buzke i na narzady rodne spojrzec przez 3 D zeby nie bylo oszukanstwa zadnego hahaha ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
i dostane wtedy skierowanie na obciazenie glukoza, pewnie na toksoplazmoze - chociaz moze dopiero w 3 trymestrze, nie wiem jak ona praktykuje.
Aha i musze moja ginke uswiadomic, zeby nie dawala swoim pacjentkom ktore sa na stazu z PUP zwolnienia od poczatku do konca stazu - mi tak chciala dac wlasnie. A sie okzuje ze PUP pozbawialby prawa do zasilku i wyrejestrowal z pup .
|