2006-06-29, 15:21
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Fanki czterech kółek :)
to i ja sie zglaszam, choc jakas zapalona automaniaczka to nie jestem (samochod ma dla mnie wygladac i malo palic aaa i ma cichutko chodzic - nienawidze glosnego buczenia silnika )
prawko mam od poltora roku, jak na razie jezdze samochodem ojca jako rodzinny kierowca (ja jestem zawsze tym trzezwym ). w sumie nawet jakbym chciala jezdzic na uczelnie to nie ma jak, bo instytut mam przy rynku, a jakbym stanela pod Mariackim to by mnie niechybnie odholowali nio a wjazdowki na teren UJ-owy niestety nie posiadam, a za parking przy rynku bulic nie mam ochoty wiec do szkoly pozostaje mi rower, tramwaj, autobus szkodaaa...
ale autko swoje oczywiscie pragne miec, bo sie przyda na wakacje, do sklepu tudziez na wypad za miasto totez zbieramy z TŻem na Renault Clio, bo ladnie wyglada i malutko pali i chyba niedlugo dozbieramy, bo wlasciwie mamy uzbierac polowe, a druga moj tato ma nam zasponsorowac
mandatow ani punktow karnych na koncie jeszze nie mam, aczkolwiek na samym poczatku mej kierowniczej kariery zdarzylo mi sie puknac w czyjs zderzak przy cofaniu i zahaczyc o slupek na parkingu centrum handlowego 
to tyle o mnie i moich zapedach samochodowych
|
|
|